SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Easy Rider Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Easy Rider + Desden Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Grapeshot + Your Highness + Saturna + Wülfcrown Gruta 77 (Madrid)

Drakum + Born In Exile + Blavk Orb + Nuclear Winter + Devorate the Universe Mercat Vell (Mollet del Vallés)

Skull Fist + Screamer + Alacran Lo Intento (Zaragoza)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Scanner Bóveda (Barcelona)

Blindpoint + Insight After Doomsday Pick Wick (Terrassa)

Bridge to Nowhere + Serapis Project Rock Palace (Madrid)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Marius Danielsen - Marius Danielsen’s Legend Of Valley Doom P3 (2021)

Marius Danielsen - Marius Danielsen’s Legend Of Valley Doom P3
Marius Danielsen logo
Noruega

Marius Danielsen’s Legend Of Valley Doom P3

Metal
Crime Records
2021


Temes

1. Seven Ancient Artefacts
2. Journey to the North
3. The Ballad of Arnoth the Wild
4. Mines of Eloroth
5. Battle for Eloroth
6. March Into the Storm
7. Bane of Lord Cremortius
8. The Sarlinian Bow
9. Deep in the Mountain
10. Tomb of the Fallen Kings
11. Stars Will Light the Way
12. For Our King and for Our Land

Formació

Veu: John Rhys-Davies
Veu: Ralf Scheepers
Veu: Olaf Hayer
Veu: Herbie Langhans
Veu: Daniel Heiman
Veu: Alessandro Conti
Veu: Tommy Johansson
Veu: Alessio Garavello
Veu: Tim “Ripper” Owens
Veu: Jonas Heidgert
Veu: Mathias Blad
Veu: Elisa Martin
Veu: Bernt Fjellestad
Veu: Marco Pastorino
Veu: Melissa Bonny
Veu: Raphael Mendes
Veu: Arnaud Ménard
Veu: Mikael Holst
Veu: John Yelland
Veu: Brandon Bordman
Veu: George Tsalikis
Veu: Peter Danielsen
Veu: Anniken Rasmussen
Veu: Marius Danielsen
Guitarres: Richard Fortus
Guitarres: Jennifer Batten
Guitarres: Arjen Lucassen
Guitarres: Ronni Le Tekrø
Guitarres: Tommy Johansson
Guitarres: Bill Hudson
Guitarres: Jimmy Hedlund
Guitarres: Timo Somers
Guitarres: Dushan Petrossi
Guitarres: Samuel Lundström
Guitarres: Christian Münzer
Guitarres: Tim Hansen
Guitarres: Fredrik E. Enochson
Guitarres: Robin Malm
Guitarres: Daniel Carpenter
Guitarres: Sigurd Kårstad
Guitarres: Ketil Strand
Guitarres: Marius Danielsen
Bajo: Bjørn Helge Lervåg
Teclados: Derek Sherinian
Teclados: Peter Danielsen
Bateria: Ludvig Pedersen
Cors: Marco Pastorino
Cors: Ty Christian
Cors: Marius Danielsen
Cors: Peter Danielsen

Crítica

Tipos de traducción
Traducción de texto
Texto original
4873 / 5000
Resultados de traducción
Sembla que Marius Danielsen no té límits, el compositor d'origen noruec ha estat capaç de construir una obra èpica d'autèntic power metall a l'alçada de l'obra de Tobias Sammet i la seva particular Avantasia. Marius Danielsen ha construït a la seva imatge i semblança el projecte Legend of Valley Doom, una metall òpera de diverses entregues que amb aquest tercer lliurament presenta una trilogia d'alçada.

El tercer lliurament de Legend of Valley Doom compta amb la participació de diversos músics de renom de l'escena internacional del metall entre els quals podem destacar, per exemple, Ralf Scheepers (Primal Fear, ex-Gamma Ray), Tommy Johansson (Sabaton) , Tim “Ripper” Owens (ex-Judes Priest), Jeff Beck, o Arjen Lucassen (Ayreon) entre tants.

Aquest tercer volum de Valley Doom continua amb la conclusió de la trilogia. Una història plena de matisos on el viatge dels nostres herois els enfrontarà a horitzons desconeguts i bèsties de l'inframón.

L'àlbum l'obre l'èpica Seven Ancient Artefacts, una cançó d'autèntic Power Metall amb un so heretat dels primers treballs d'Avantàsia. Un tall de power metall simfònic ple de grans arranjaments que a més compta amb l'espectacular cor compost per les veus d'Alessio Garavello, Elisa Martin, Jonas Heidgert i Alessandro Conti. El segon tall de l'àlbum es titula “Journey to the North”, i amb ens arriben quatre minuts d'autèntic Metall Epic. Unes melodies enganxoses, amb un ritme pausat, ens enganxa des de la primera escolta. Una de les cançons més enganxoses d'aquesta feina, sens dubte.

Amb The Ballad of Arnoth the Wild arribem al tercer tall d'aquest àlbum. Una Power Ballad càlida, i plena de matisos i textures. Per a aquesta cançó, Marius Danielsen ha comptat amb les veus d'Alessandro Conti de Trick Or Treat i Twilight Force als cors, aportant una qualitat al tema fora del normal. Amb “Mines of Eloroth” passa una cosa semblant a allò escoltat a “Seven Ancient Artefacts”. Un tema que arrenca amb una narració de Roger Watson, per poc a poc anar desenvolupant un tema enèrgic i ple de velocitat. El treball a les guitarres és digne de menció, omplint cada segon de qualitat. A “Battle for Eloroth” escoltem un breu tema on el teclat és el principal protagonista de la composició. Les veus de Marco Pastorino, Raphael Mendes, Alessandro Conti i Melissa Bonny, demostren la qualitat del projecte. Uns convidats de luxe per a un àlbum de luxe.

Amb March Into the Storm arribem a la meitat d'aquest treball. Elisa Martines la convidada en aquest tema. Una cançó èpica i de gran envergadura. Una de les millors cançons de tot l?àlbum, acompanyat d?una secció instrumental de primera. El segueix “Bane of Lord Cremortius” un tema de Power Metall de gran alçada. En aquesta ocasió Tommy Johansson de Majestica, és el convidat de luxe. Sens dubte, Marius Danielsen ha sabut reunir potser de l'escena Power Metal internacional creant una obra mestra del gènere.

Amb The Sarlinian Bow arribem al vuitè tall d'aquest disc. Un tall on la veu femenina de Melissa Bonny aporta a la cançó una dimensió molt més èpica, si és possible. Una cançó perfecta, de vuit minuts de durada, on l'artista desplega tota una capacitat de composició molt per sobre del que solem escoltar darrerament. A “Deep in the Mountain” podem escoltar les aportacions d'Herbie Langhans i Alessandro Conti, on el teclat construeix una melodia hipnòtica carregada de tècnica i energia.

El segueix “Tomb of the Fallen Kings” moment on la veu de Ralf Scheepers, de Primal Fear aporta més melodia del que és habitual. Destaca la poderosa base rítmica. Un exercici sonor arrasador on el sol de guitarra executat bé podria ser la part central d'aquest àlbum. Amb Stars Will Light the Way escoltem una cançó plena d'intensitat i energia, on les veus de Daniel Heiman i Arnaud Ménard aporten els elements necessaris per crear la cançó de Power Metal perfecta. Melodia, tornades enganxoses, i molta tècnica entre les textures dels diferents instruments. Sempre he cregut que el Power Metal encara té molt a aportar, i feines com aquest ho demostren, sens dubte.

L'àlbum ho tanca “For Our King and for Our Land” i amb ell, la cançó més llarga de l'àlbum. Un tall que serveix de declaració de principis de Marius i la seva aposta pel Power Metall. Convidats com Tim Owens, John Yelland, Mikael Host, Elisa Martin, Alessio Garavello, Melissa Bonny i Jonas Heidgert demostren com compondre una cançó que està a l'alçada de grans clàssics del gènere.

Sens dubte, aquest és un dels millors discos de l'any de Metall, a més d'un disc que està destinat a convertir-se en un clàssic del gènere. Un àlbum que sembla disposat a perpetuar el millor del Power Metall. Un disc d'escolta obligada.

ZorroLoko
19/11/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.