SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Artaban's Redemption - Broken Puppets (2021)

Artaban's Redemption - Broken Puppets
Artaban's Redemption logo
España

Broken Puppets

Power Metal
Demons records
2021


Temes

1. Obsolete Tech
2. Revolution
3. Shutting Down
4. Time For War
5. Never Again

Formació

Guitarras: Álvaro Weik
Bateria: Roberto Cappa
Baix: Francesco Ferraro
Teclats: Elena Alonso
Veu: Van Giannini
Guitarra: Dan Díez

Crítica

Artaban´s Redemption debuta amb aquest EP, de títol Broken Puppets. Una proposta sòlida de Power Metal de la mà d´un conjunt de músics de sobrada experiència. Liderat per Álvaro Weik, l'artista ha sabut sumar al projecte músics de la talla de Roberto Cappa, conegut pel seu pas per Dark Moor, a la bateria, Francesco Ferraro, de Freedom Call al baix, Elena Alonso, de Lethargus, al teclat ia Ivan Giannini, de Vision Divine a la veu. A més, les tasques d'enregistrament i barreja han recaigut a les mans de Dan Díez, de Terra Santa, músic que a més ha col·laborat amb algunes guitarres de l'EP. Tota una formació que presagia una feina de gran qualitat.

L'EP Broken Puppets ens presenta un treball conceptual on la ciència ficció ens presenta un futur distòpic on les màquines que es rebel·len contra la humanitat trencant amb totes les lleis establertes per Asimov.

L'EP l'obre “Obsolete Tech”, moment on l'atmosfera creada per uns teclats intensos construeix una atmosfera profunda i densa amb caràcter èpic. Sobre ells un riff esmolat i enèrgic esquinça una base rítmica de la vella escola. Un doble bombo eixordador s'obre pas a través d'una muralla sonora de pur Power Metal. Com és propi del gènere, la cançó es caracteritza per unes harmonies d'infart i una tornada enganxosa de gran qualitat. Un tema de gran qualitat, i això és només el començament. El segueix Revolution, un tema que sembla començar de manera pausada, per posteriorment augmentar de velocitat de manera considerable. Un tema que beu d'influències clàssiques de l'alçada d'Avantàsia o Edguy naveguen entre el Power Metal Europeo i el Heavy Metal clàssic.

Amb Shutting Down arribem al tercer tall d'aquest EP. De nou és inevitable recordar bandes ja clàssiques com Gamma Ray o Helloween. Una cançó d'estructura sòlida on la base rítmica construeix uns fonaments ferms per a una cançó amb unes guitarres de gran nivell compositiu. A “Time For War”, escoltem un tema molt més pesat i èpic. Un veritable himne de Power Metal on les guitarres i els teclats creen una atmosfera molt densa, a través d'un so heretat de bandes com Hammerfall o Mob Rules.

Amb Never Again arribem al final d'aquest EP. En aquest moment la banda aprofita per posar sobre la taula tota la seva capacitat com a instrumentistes. Uns sols de guitarra plens de virtuosisme i passió defineixen la conclusió d'un EP que sincerament ens ha sabut a poc.

Amb Broken Puppets, Artaban´s Redemption ens presenti una proposta molt sòlida de veritable Power Metal. Un EP de grans melodies i una potent base rítmica que ens fa recordar al so de la dècada dels 90. Si t'agraden bandes com Running Wild o Helloween, has d'escoltar aquest EP, sens dubte, prometen grans cançons.

ZorroLoko
17/12/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.