SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Fleshgod Apocalypse - Agony (2011)

Fleshgod Apocalypse - Agony
Fleshgod Apocalypse logo
Italia

Agony

Symphonic / Technical Death Metal
Nuclear Blast
2011


Temes

1. Temptation 01:47
2. The Hypocrisy 05:31
3. The Imposition 04:58
4. The Deceit 06:03
5. The Violation 04:19
6. The Egoism 06:22
7. The Betrayal 05:31
8. The Forsaking 05:37
9. The Oppression 06:04
10. Agony 03:34

Formació

Veus i guitarra: Tommaso Riccardi
Guitarra: Cristiano Trionfera
Baix: Paolo Rossi
Batería y guitarra: Francesco Paoli
Teclats: Francesco Ferrini

Crítica

Itàlia ... si tens gana doncs pizza o potser pasta, si vols música doncs tens bandes de Black com els "Handful of Hate o Forgotten Tomb ... més clàssic? Tenim al destacat clavecinista italià Giovanni Battista Lampugnani (1708-1788) per exemple. ¿un punt mig? En aquest cas ja ens acostarem més a la nostra època. Concretament a l'abril de l'any 2007 es va formar una banda de death metall bastant peculiar a Itàlia, un death metall amb uns tocs molt tècnics, ràpids i melòdics. Ells són Fleshgod Apocalypse des de la seva formació en 2007 no han parat quiets, el 2007 amb la seva primera "promo" ens van sorprendre a tots amb Embodied Deception, on ens demostraven que eren els veritables Fleshgod Apocalypse, amb una tècnica, velocitat sobrehumana i unes melodies tan aconseguides , ens van demostrar que no anaven de fanal en això del Death metall.

Alguna cosa mes tard en el 2008 Emodied Deception ser publicat juntament Infection of the White Throne en un "Split" anomenat Da Vinci death Code on també podíem escoltar a bandes com Modus Deliciti, Onirik o Septycal Gorge. Ens tenien a tots amb les dents llargues ... volíem més d'ells i de sobte ... "BOOM"!! el 30 de març del 2009 ens sorprenen amb el seu primer CD Oracles el qual consta de 10 temes tots ells impressionants, i on podíem comprovar entre altres coses el increïbles que eren les guitarres i la percussió d'aquesta banda, però no ens centrem només allà, és molt difícil centrar-se en un sol músic quan tots els de la formació són genis, un bon tema per demostrar-ho és Retrieving meva Carcass una cançó en la qual personalment el baix em sembla una meravella. Un any més tard va aparèixer el seu EP Màfia, en el qual incloïen una fantàstica cover d'At the Gates (Blinded by Fear).

El 9 d'agost va sortir a la llum l'últim treball de Fleshgod Apocalypse, Agony, el primer que em va sorprendre va ser el so d'aquest, un so molt fresc i cruixent, això no és fàcil perquè en aquest estil cada instrument ha de sonar el més fort i ràpid possible en Agony el primer que escoltes és una bateria MOLT aconseguida i MOLT ràpida, el sorprenent és que amb tot aquest aldarull tècnic la barreja haiga quedat tan bé, res es menja a res, un so excel · lent i parlant de so he de dir que cap banda m'ha sonat tan pura com Fleshgod Apocalypse, ja que moltes bandes han intentat ajuntar el Death Metall amb la música clàssica, però cap d'aquestes bandes ha estat més a prop que Fleshgod Apocalypse i ens el tornen a demostrar amb el seu últim treball.

En aquest CD els italians ens sorprenen amb un bonustrack que ningú hagués imaginat, un cover dels grandíssims Carcass, Heartwork i finalment remarcar que cançons com The Violation que compta amb els impressionants cors del baixista de la formació o The Egoism que també compta amb les veus femenines d'òpera, que complementa el so clàssic amb les influències de la banda de la a la perfecció

Que ens queda per dir, Agony no és per res comparable a Oracles no perquè sigui millor o pitjor, simplement perquè és un altre univers i personalment, aquest nou univers de Fleshgod Apocalypse és increïble, m'encantaria dir que aquesta és la barreja final d'aquest estil , però temo que el proper disc de Fleshgod Apocalypse m'obligui a menjar-me les meves paraules.

Kasky Svart Hans Legeme
26/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.