SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Headon - Génesis (2021)

Headon - Génesis
Headon logo
España

Génesis

Modern Melodic Metal
On Fire
2021


Temes

1. Estoy aquí
2. Sombras
3. Revolución
4. Hasta el final
5. Fuego
6. Inmortal
7. Abre tus alas
8. Sigo en pie
9. Sentencia
10. Tu canción
11. Asphyxia

Formació

Veu: Andy Martínez
Guitarra: Ube Madrid
Guitarra: Jota Ortuño
Bateria: Carly Pajarón
Baix: Sergio Ros

Crítica

Headon ens presenta amb Gènesi un veritable repte musical. Un àlbum de Metall Modern de gran qualitat només apte per a ments musicalment obertes. Un projecte enèrgic i de gran vitalitat. La banda, formada l'any 2006 ens presenta el que ja és el seu tercer àlbum. Un disc de riffs sòlids, acompanyat del so clàssic del hard rock alternatiu, on la veu d´Andy Martínez es troba en perfecte estat de forma.

L'àlbum ho obre “Estic aquí”, una cançó de riff pesat i dens, de producció molt actual i so modern. Una cançó en què destaca una base rítmica d'infart, cosa que acompanyada d'unes tornades de luxe fa que et quedi gravat al cap durant molt de temps. Segueix “Ombres” una cançó pesada, on l'energia desborda en cada acord. Un riff de guitarra ple d´agressivitat acompanya un treball vocal de gran qualitat, on les veus guturals es combinen a la perfecció amb les veus netes.

El segueix “Revolució” on Kelsen, de Débler, i Ángel Ortiz, de Daeria, aporten les seves veus per construir un veritable himne. Un mig temps intens on la banda juga amb el canvi de tempo a la perfecció. Del millor de l'àlbum. Amb “Fins al final” arribem al quart tema del disc. Un tema on tot el pes compositiu se situa en els arranjaments i els cors. Un cop més, la base rítmica es mostra com una peça sòlida. Una cançó que fa olor de directe.

A Foc escoltem la veu de Carmen Xina, d'Adamantia, a través d'una melodia fosca i densa, on els cors mantenen la qualitat d'un tema excel·lent. A “Immortal” escoltem la cançó més heavy de tot aquest disc. Les guitarres esquincen uns riffs salvatges i potents. Des del meu punt de vista, és del millor de tot el disc, una d'aquelles cançons que arriben a transcendir. A “Segueixo en peus” seguim escoltant la versió més heavy i pesada de la banda. Un cop més, ia través d'escoltar cançons com aquesta, t'adones de la capacitat de la banda per construir singles ponents.

Amb Sentència arribem al novè tall de l'àlbum. De nou, una cançó pesada capaç de vessar actitud energia segon rere segon. La cançó que pot definir millor el so d'aquesta banda. L'àlbum el tanca “Asphyxia”, una cançó lenta, marcat per la seva textura i matisos. La base rítmica sembla pretendre demolir les teves orelles, cosa que, sumada a les excel·lents veus guturals, sembla gairebé inevitable. Sens dubte, la millor manera de tancar aquest disc.

Headon ens porta amb Gènesi un disc d'escolta obligada. Un àlbum sòlid i honest de Metall Modern no apte per a puristes.

ZorroLoko
21/12/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.