SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sylvania - Lazos de Sangre - X Aniversario (2021)

Sylvania - Lazos de Sangre - X Aniversario
Sylvania logo
España

Lazos de Sangre - X Aniversario (EP)

Power Metal
Autoproducido
2021


Temes

Lazos De Sangre
Jugando A Ser Dios
La Princesa Prometida
Sal De Tu Prisión
Mi Juicio Final

Formació

Veus: Alfonso Arróniz
Baix: Álvaro Chillarón
Guitarres: Alberto Montoya
Bateria: Sergio Pinar
Guitarres: Sergio Garay

Crítica

El grup Valencià per excel·lència del Power Metal simfònic Sylvania han volgut retre homenatge a la seva primera obra regrabat en la seva totalitat, però en aquesta ocasió només amb cinc cançons triades pels fans, justificant doncs els 10 anys i també la seva fructífera trajectòria.

Amb una alineació diferent a la de la primera edició però amb dos discos superbs en el seu haver i romanent Alberto Tramoyeres (ànima del grup) al costat del seu fidel company Álvaro Chillarón al baix, es van unir al seu segon disc "Records del demà" Alfonso Arroniz a la veu (portent i gran descobriment) i Sergio Pinar als pegats i veus guturals (un altre gran descobriment) i finalment debutant en aquest EP el segon guitarrista Sergio Garay (una altra destral), completant així una banda consolidada d'una qualitat i tècnica excel·lent.

El primer que crida l'atenció és la producció i barreja amb un resultat magnífic i un so contundent alhora que cristal·lí on per fi la bateria aconsegueix un so natural i demolidor.

Considero que no cal descriure tema per tema ja que a la seva estructura han volgut conservar fidelment el cos de les cançons, encara que hi ha alguna sorpresa com la col·laboració del que fos primer cantant Àngel Ortiz aportant la seva veu a "El meu judici final", tema dit sigui de pas, superb, excels i complex amb diferents matisos que resumeixen a la perfecció el so de la banda, apuntant ben alt i sent una declaració de principis que aquest grup no estava amb nimietats, encara que malgrat això la reedició sona fresca, actual i enriquida pels músics que avui dia componen el grup.

També col·laboren les veus femenines en el mateix tema Soles Colomer de Foxxie i Francisco Javier Nula d'Opera Magna en un sol de guitarra.

Dins del que han destacat els fans he de subratllar que tant "Jugant a ser Déu" com "La princesa promesa" (un clàssic i inevitable en els directes) i l'èpica "El meu judici final" guanyen sencers i superen l'edició original, encara que en general les 5 cançons a més de ser petites joies, es nota que han cuidat molt que fossin millors que les primigènies.

En definitiva, sens dubte que les 5 peces que componen l'EP són d'una qualitat i un gust magistral que al seu dia van aportar el seu granet de sorra a l'escena nacional i convertides amb el temps en imperecederes, destacant la professionalitat i el bon fer sense que siguin cançons de power metall fetes amb tiralínies, insuflant al panorama nacional frescor i originalitat, cosa que caracteritza molt bé la banda.

El llançament per a la meva manera d'entendre ha servit i servirà per fer un parèntesi al trajecte de la banda que reflecteix molt bé l'experiència adquirida i servint de llançadora a un nou nivell.

Només cal esperar amb optimisme que l'esforç bolcat generi els seus fruits i Sylvania es converteixi en grup estendard del Power Metal Español amb projecció internacional.

AlSmith
12/01/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.