SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Strangers Vision - Poetica (2021)

Strangers Vision - Poetica
Strangers Vision logo
Italia

Poetica

Melodic Metal
7hard
2021


Temes

1. Awakening Prelude
2. Gates Of Tomorrow
3. Human Change
4. Soul Redemption
5. Never Give Up
6. Memories Of You
7. The Dying Light
8. Rage
9. Over And Over
10. Before The Law
11. Wish
12. Defying Gravity
13. Hero Of The New World
14. Invictus
15. Soul Redemption (Deep Version)

Formació

Voz: Ivan Adami
Guitarras: Riccardo Toni
Teclados: Gabriele Sarti
Bajo: Daniele Morini
Batería: Luca Giacopini

Crítica

La banda italiana Stranger Vision ens porta un metall melòdic carregat d'enèrgics riffs de guitarra i harmonies plenes d'arranjaments orquestrals. Un àlbum de so elegant fet per a veritables seguidors del Power Metall.

L'àlbum ho obre "Awakening Prelude", una introducció prometedora on unes suaus guitarres construeixen una melodia que progressivament es va fent més pesada. L'antecàmera perfecta per a la segona pista d'aquest àlbum titulada Gates of Tomorrow. La típica cançó de Power Metal Èpic hereva de bandes de la talla de Blind Guardian. Un exemple de la qualitat dels italians. Destaca, sens dubte, el solo de guitarra, una exquisidesa per als amants del gènere.

Amb “Human Change” la banda adquireix molta presència melòdica. Una cançó amb una excel·lent actuació vocal, que s'allunya del power metall per acostar-se cap a un metall melòdic més cru.

Soul Redemption és un altre d'aquests talls que requereix una menció especial. Moment angular d'aquesta obra, aquest tall ens porta una perfecta targeta de presentació de la capacitat dels italians per destil·lar un Power Metall de gran octanatge. Una combinació perfecta d'elements melòdics i acústics a través d'un final pausat reflecteix el millor d'aquest disc.

“Never Give Up” és una cançó fosca i pausada- Un mitjà temps de gran presència a l'àlbum. Un tema que necessita un parell d'escoltes, però que aviat se n'aprecia la qualitat compositiva. A “Memories Of You” col·labora la cantant Alessia Scoletti de la banda Temperance. Una balada càlida i emotiva ple de sentiment i nostàlgia.


Després d'aquesta màgica balada escoltem “The Dying Light” un tema instrumental carregat de virtuosisme que ens obre la porta a “Rage” on Alessandro Conti demostra la seva capacitat vocal sense cap mena de complex.

Amb Before The Law arribem al desè tall d'aquesta feina. Un tema que mereix una atenció especial per les seves harmonies vocals brillants. La perfecta combinació de les veus tenor/baríton aporta un so èpic que sembla invocar castells i càntics medievals.

Amb “Wish” arribem a una calma relativa. Moment on els italians ens apropen a un poema èpic on l?amor és el gran protagonista. Els solos de guitarra capaç d'executar Riccardo Toni estan marcats de passió i tècnica. Una tècnica al servei de la melodia. Un gran tema, d'aquells que costa treure't del cap durant un temps.

A “Defying Gravity” tornem a escoltar un mig temps. En aquest tall és la veu d'Ivan Adami, l'encarregada d'absorbir tota l'atenció de l'oient.

Arribant gairebé al final d'aquesta feina, escoltem “Hero Of The New World” cançó en què col·labora Fabio Dessi, conegut per ser la veu d'Arthemis. Probablement sigui el tema més heavy de tota aquesta feina, cosa que agraïm.

Finalment, escoltem l'outro Invictus el colofó ​​d'aquest gran treball. La instrumentació torna a la pista dobertura, aportant a làlbum una qualitat circular. Una manera molt sòbria de concloure aquesta feina.

Strangers Vision ens porta amb Poetica un àlbum de Power Metal de gran qualitat. Una banda amb gran talent musical marcat pels textos èpics i per la gran qualitat compositiva. Del millor que he sentit últimament. Un disc descolta obligada.

ZorroLoko
31/01/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.