SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Frequency - Rotten Empire (2011)

Frequency - Rotten Empire
Frequency logo
España

Rotten Empire

Melodic Death Metal
Suspiria Records
2011


Temes

1. Alone I Dwell
2. Inner Masquerade
3. Roy Pribeaux's Loveless
4. From Yesterday
5. Feed the Lambs
6. Cocaine
7. I Must Die
8. As You Created Hell
9. Story Devourer
10. A Shadow that Revolvers

Formació

Veus: Santiago Barbero
Guitarra: David Cañizares
Guitarra: Juan Angel López
Baix: Pablo Gómez
Bateria: Ignacio Merino

Crítica

Frequency és una formació original d'Albacete, formada en 2006 que després de diversos anys de concerts, una demo i un primer disc gravat amb no massa mitjans s'han decidit donar un important pas endavant en la seva carrera amb aquest Rotten Empire, gravat en els Sadman Studios de Madrid i masteritzat als prestigiosos estudis Finnvox de Finlàndia. Aquest segon treball, el primer editat de forma 100% professional ens arriba de la mà de Suspiria Recorrds, un nou segell Vigo amb el qual han signat recentment.

El seu estil és death metal melòdic amb influències progressives i de metalcore obtenint un resultat molt agressiu i voraç, però alhora melòdic i potser i ho dic en veu molt baixa, tenen un so perfectament audible per aficionats no practicants d'estils molt extrems, sense arribar a ser comercials, ni de lluny. Però la melodia que contenen tots i cadascun dels temes de Rotten Empire fa molt accessible el resultat final sense que perdi una mica de contundència ni agressivitat. Guitarres amb riffs treballats i dibuixant atractives figures melòdiques, combinats amb altres més compactes i crus, una bateria ràpida i aclaparadora però molt treballada sense que arribi a ser repetitiva en excés i unes veus de vegades netes i altres guturalmente esquinçades habituals del metalcore són els ingredients de Frequency.

Un detall important de Frequency és que si bé és habitual usar teclats en el death melòdic, no ho és tant en el metalcore. No porten el pes compositiu, és més estan ocults en gran part dels temes, però després de diverses escoltes veus que això que feia especial a la banda, en part és en treball melòdic que aporten els teclats, fonamentals en temes com Cocaine, I Must Die o Story Devourer.

La temàtica del disc és com no podia ser d'una altra manera la crítica social i els problemes actuals que viu el nostre planeta, moments de crispació i fins i tot agressivitat en la forma de vida que estem adoptant.

Una gran sorpresa l'haver pogut descobrir aquest grup i el seu Rotten Empire, un disc de death cru o un disc de metalcore melòdic, però sobretot molt treballat molt complet i que segur enganxés a un ventall molt ampli de metaleros. A mi m'ha enganxat!

Sergi Arise "Hell"
12/12/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.