SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Godyva - Alien Heart (2013)

Godyva - Alien Heart
Godyva logo
Italia

Alien Heart

Gothic Metal
Sorcery Studios
2013


Temes

1. Apocalypse Fire 04:02
2. No Return 04:10
3. Alien Heart 04:12
4. My Earliest Memories 04:39
5. I Feel You (Ti Sento) 04:16
6. In your Eyes 05:10
7. Everything is Over 03:33
8. I Stay Here 04:18
9. Brainstorm 04:30
10. This Light 03:59
11. Apocalypse Final II 05:07

Formació

Veus: Lady Godyva
Guitarra: G.G.Gohm
Baix: Nick Barah
Teclats: Botys Beezart
Bateria: Enyo

Crítica

Ens trobem davant d'un disc gothic metall avantguardista.

Perfecte per fidels de grups com poden ser Xandria, Amaranthe, Delain, etc. Manté el caràcter Epic i romàntic del gènere. Orquestracions, atmosferes i tocs electrònics.

A primera escolta dels primers temes de l'àlbum, agrada. I a mesura que transcorre el segueix agradant més. Tot i que el gothic metal amb veus femenines caigui en el típic tòpic `res de nou sota el sol 'no és el cas de Godyva i altres bandes de semblant etiqueta. Doncs sempre caldrà redescobrir molt en aquestes.

Godyva donen un toc original i diferent a les seves cançons amb subtils tocs experimentals oberts a una àmplia gamma d'estils musicals.

L'àlbum s'inicia amb "Apocalipse fire" seguit de "No return". "Alien heart" és un dels temes més intensos de l'àlbum donant títol al disc amb cors masculins al llarg del tema.

Quan vam arribar al tema in "Your eyes" ens trobem amb temes una mica més tranquils. Ve a ser la cançó més lenta de l'àlbum, carregada d'atmosfera en el seu inici i acabant amb molta més intensitat.

A "I stay here" es fan curioses les reminiscències nu metall sobretot cap al final del tema. No acaba de convèncer. En el tema "This light" es recupera l'energia com la dels primers temes. Acabant amb el tema "Apocalipse fire 2" i el seu outro instrumental atmosfèrica.

La veu es manté molt lineal en el seu registre que amb una mica més de diversitat marcaria mes passatges i donaria més color en l'elaboració dels temes. No obstant això, no surt de context. Tots els matisos quallen perfectament. Alien Heart és un disc carregat de molt bons temes. Podent ser un plaer escoltar-los en directe.

Ahbyss
05/07/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.