SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Herman Frank - Right in the Guts (2012)

Herman Frank - Right in the Guts
Herman Frank logo
Alemania

Right in the Guts

Heavy Metal
Metal Heaven
2012


Temes

1. Roaring Thunder 03:32
2. Right in Your Guts 04:27
3. Ivory Gate 03:48
4. Vengeance 04:42
5. Starlight 03:42
6. Falling to Pieces 04:32
7. Raise Your Hand 03:57
8. Waiting 03:49
9. Hell Isn't Far 03:48
10. Kings Call 04:01
11. Lights Are Out 04:15
12. Black Star 04:34
13. So They Run 04:43

Formació

Veus: Rick Altzi
Guitarra: Herman Frank
Guitarra: Mamalitsidis Cristos
Baix: Peter Pichl
Bateria: Michael Wolpers

Crítica

Per si algú no coneix aquest guitarrista, anem a presentar a Herman Frank. Guitarrista alemany. Ha format part de Victory des de 1986 fins a l'actualitat. Va formar la banda Moon 'Doc Va tocar amb Sinner. Amb Accept des de 1982 fins al 84 per tornar el 2005 i tornar amb magnificència en 2009 fins avui dia.

També ha produït a bandes com Messiah Kiss, Saxon o Rose Tattoo.

El 2009 va aparèixer el seu primer treball en solitari titulat Loyal to None, el qual em va deixar molt bon sabor de boca. Ara apareix el seu segon àlbum; Right in the Guts. En aquest nou treball s'incorporen el guitarra Mamalitsidis Crist, el bateria Michael Wolpers i el vocalista Rick Altzi (At Vance, Sandalinas, Thunderstone), que s'uneixen a l'ex-baixista de Running Wild, Peter Pichl i al propi Herman.

Passada la febre de bandes germàniques de principis de segle XXI, la veritat és que les bandes alemanyes o bandes que recullen aquell llegat de pioners com Rage, Helloween o Running Wild han perdut presència en l'escena actual. Relegats per aquest retorn a les arrels més tradicionals, per les constants barreges de diferents estils i l'èxit de les bandes escandinaves, la veritat és que és un estil en certa desús, sent abanderat per les bandes supervivents i no en tots els casos.

Doncs Herman Frank ens porta un àlbum de pur metall germànic. Un treball que respira aroma clàssic, i alhora sonant molt frescos. Ens retorna clixés del gènere com les melodies de guitarra, la bateria veloç de doble bombo, típiques melodies vocals i riffs de sempre. Hard Heavy metal alemany tradicional.

Bon encert fitxar Rick Altzi, el qual amb la seva veu, intervenint entre el Hard Rock i el Heavy (em recorda bastant al gran Jeff Scott Soto), aconsegueix adaptar-se als temes i dotar-los de força i bones interpretacions.

Pel que fa als temes, ja que cançons curtes i majoritàriament bastant directes. Les veloços Lights Are Out, Ivory Gate, Roaring Thunder, Waiting i Starlight, aquesta última molt al Accept. Mitjans temps molt sòlids com Right in Your Guts, Raise Your Hand i Kings Call juntament amb un dels millors temes de l'àlbum; Hell Isn't Far, fan d'aquest treball una bona col · lecció d'himnes que fan portar al record dels bons temps de bandes com Accept, Running Wild, Axel Rudi Pell, Victory, etc ...

Molt bon segon treball d'Herman Frank, el qual reafirma el seu bon moment veient el que fa amb Accept. Un repàs a un estil una mica deixat enrere i que per a alguns (entre els quals m'incloc) va significar el principi d'un camí metàl · lica i de molt agradables records. Posant de nou d'actualitat amb un so fresc i uns temes molt dinàmics.

German Metall is Back!

Devilsoldier
12/07/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.