SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Anima Sacra - Rastros de Luz (2012)

Anima Sacra - Rastros de Luz
Anima Sacra
Anima Sacra logo
España

Rastros de Luz

Power Metal
Autoproducido
2012


Temes

1 - Batallón (Intro)
2 - Prisionero
3 - Guerra
4 - Huellas de Adán
5 - Código de Hammurabi
6 - Princesa del Mar
7 - El Mito de la Caverna
8 - Involución
9 - Vuela Atrás
10 - Rastros de Luz
11- El Mito de la Caverna (con Ronnie Romero)

Formació

Veus: Ignacio G. Manotas
Guitarras: Pepe Martínez
Bateria: Eduardo Merino García
Guitarras: Juan Morenilla
Baix: Jose Manuel Belmonte

Crítica

Quan t'arriba un primer treball d'una banda, sempre vas amb por, Què ens presenten? ¿Agradarà o no? D'on han sortit, qui són?
Així m'he sentit quan he obert el cd d'Anima Sacra, formació creada a Múrcia l'any 2008 per Pepe Martínez (Composició i guitarrista) i Ignacio G. Manotas (Composició i veu).

Dos anys de treball dur i el 2010 decideixen ja per fi treure la seva primera demo anomenada "Demo 2010".
Com passa en la majoria de bandes quan comencen, costa trobar als membres que encaixin en ella, així que Anima Sacra com la coneixem avui, no es va establir fins a principis d'aquest any 2012 presentat la formació així: Pepe Martínez com a guitarra, Ignacio G . Manotas a la veu, Eduardo Merino García a la bateria, Jose Manuel Belmonte com a baix i Juan Morenilla a la guitarra.

Doncs bé, anem ja parlar de Rastres de llum que així es diu el primer treball d'aquesta banda Murciana. Com no, el primer que veiem en agafar entre les nostres mans el CD, és la portada, realitzada pel ja conegut Fernando Nanderas. Molta llum, una noia aparentment nua i tapant els seus pits amb les mans, colors blaus i vermells amb foc i fum representat unes ales. La portada en si, ja agrada ... però ... i el contingut? Vinga! Anem a posar el cd i a escoltar!

Rastros de luz es compon de 11 temes, una breu introducció anomenada El batallón després de la qual Prisionero comença amb força, amb un esquinç vertiginós, primers acords del que pot ser un prometedor cd! La lletra ens fa veure el que sent un presoner en una petita cel · la i els pensaments que a ella li vénen adonant-se que pot passar aquí la resta de la seva vida.
Malgrat que en algun moment s'abusa dels aguts, és una cançó que agrada des del principi a la fi i amb estrofes realment molt enganxoses.

Guerra és el tercer tema de l'àlbum. El títol ja ho diu de tot, és una guerra de cançó. La lletra parla d'ella i la música, cuidada fins l'últim detall, marca un ritme ràpid en tota la cançó, almenys en un petit tros, on ens sorprenen amb un canvi molt radical afluixant i donant una mica de pau entre tanta guerra. Pau de nou trencada pel que més ens agrada a nosaltres, un bon guitarres.

Segueix el cd, només portem 3 cançons i agrada! Huellas de Adan és el següent títol: Una mica més tranquil · la que les anteriors (amb això no vull dir que no deixi de ser un bon power) però el ritme de les guitarres afluixa una mica. Malgrat la tranquilad que suggereix la melodia, la lletra és forta. Molt sentiment per part d'Ignacio en interpretar la cançó.

Codi d'Hammurabi ens parla d'aquest codi creat en l'època mesopotàmica, tal com ens hem trobat en tot el que portem escoltat, la música és ràpida, acurada i amb molt bona base rítmica. Impossible treure la tornada del cap!

La següent cançó és la balada del CD. Princesa del mar. Una tendra i emotiva cançó que segur que encantarà a més d'una persona.

Després de la tranquil · litat que ens ha deixat la balada, Anima Sacra torna a carregar amb força amb El mito de la caverna, cançó basada en els textos de Plató. Un bon sol de guitarra delectarà les orelles de més d'un.

Involución i Vuela Atrás són els següents temes que ens trobem, els dos són pura energia, els amants del gènere podran gaudir ja que els dos són canyers i amb bon ritme per poder descarregar tota l'energia en un concert.

Rastros de luz, cançó que dóna títol al LP: Lletra molt dura i emotiva igual que la de la balada però amb una música que la veritat, si no li prestes atenció a la lletra, no fa pensar que parli d'una tragèdia ja que el ritme, com en tot el cd, és pura força i caràcter.

Com a colofó ​​final al cd, i posant la guinda perfecta per a aquest pastís tan dolç, ens trobem de nou el tema El mito de la Caverna però aquesta vegada interpretada per la veu de Ronnie Romero, (ex santelmo i actualment cantant de Jose Jubio Nova Era i Konec Silnice) conjuntament amb Ignacio G. Manotas. Senzillament espectacular.

Debut espectacular d'aquesta banda murciana, amb un power metall nacional d'alta qualitat musical i interpretativa, i que posen en escena un grup més que hauria de ser obligatori per a tot fan del metall nacional, veure la seva posada en escena.

Com totes les bandes, el que volen és que el nom d'Anima Sacra soni, donar-se a conèixer el màxim possible, per aquest motiu han posat en descàrrega lliure el cd des de la seva pròpia pàgina web www.animasacra.com. Encara us adverteixo, que és d'aquells CD que segur que vols tenir en original en la teva biblioteca musical!

Akasha
30/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.