SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Infernal Tenebra - New Formed Revelations (2012)

Infernal Tenebra - New Formed Revelations
Infernal Tenebra logo
Croacia

New Formed Revelations

Death Metal
Massacre Records
2012


Temes

1. Entropia 05:28
2. Failed Leaders Museum 04:53
3. The Art of Survival 04:43
4. Blood Stained Canvas 05:35
5. Last Martyr Standing 04:17
6. Happily Depressed 04:11
7. One Minute Silence 04:42
8. Damage Control 04:58

Formació

Guitarra i veus: Darko Etinger
Guitarra: Ivo Petrović
Baix: Paolo Grižonič
Bateria: Sandi Orbanić

Crítica

El tercer disc dels croats Infernal Tenebra New Formed Revelations editat a finals de 2012 a través de Massacre Records s'amaga després d'una portada d'aquestes que no passen desapercebudes en una botiga de discos. Un treball creatiu, molt ben aconseguit, plasmant una vella estàtua oblidada en el pas del temps, barrejant l'etern contrapunt de mort i cel sota un contrastat fons vermell sang. Realment atractiva.

Infernal Tenebra començar a finals dels noranta, com tantes altres bandes executant black metal per acabar al death metal. Un death metal clarament marcat pel old school, però enriquit amb detalls melòdics i fins i tot progressius que fan que aquest disc no sigui tan lineal.

I és que el que realment m'agrada d'Infernal Tenebra és la capacitat de sonar durs i contundents i encabir riffs, puntejats i solos que els treuen dels típics ritmes pesats i insistents del old school. Així com el trobar línies vocals melòdiques, res a veure amb el death melòdic, que li donen una alenada d'aire fresc a tanta força bruta.

Es poden remarcar temes com "Entropia", tema amb una petita introducció, defineix molt bé el to de la banda, tema directe amb blast beats a discreció i guitarres crues que desemboquen en una tornada melòdic que trenca amb la línia vocal sense perdre gens de brutalitat i que en la seva segona volta apareixen unes guitarres que es podrien descriure com "més heavys". Un respir per tornar a la càrrega. "Failed Leaders Museum" segueix la mateixa tònica que el primer tall, bases intenses old school que desemboquen en passatges melòdics. "The Art Of Survival" més fosc i amb tocs progressius com "Last Martyr Standing" amb canvis de ritme vertiginosos per mencional alguns temes.

New Formed Revelations és un disc que suposa un pas més per Infernal Tenebra, un disc que combina el death old school més agressiu i pesat amb una tècnica i melodia més actual i atractiva.

Sergi Arise "Hell"
25/03/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.