SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

In Legend - Ballads 'N' Bullets (2011)

In Legend - Ballads 'N' Bullets
In Legend logo
Alemania

Ballads 'N' Bullets

Experimental Metal
SPV
2011


Temes

1. Heaven Inside
2. Pandemonium
3. Elekbö
4. At Her Side
5. Vortex
6. Life Is Up To You
7. The Healer
8. Yue
9. Soul Apart
10. Stardust
11. A Hanging Matter
12. Prestinate
13. Heya
14. Universe

Formació

Veus i piano: Bastian Emig
Baix: Daniel Wicke
Bateria: Dennis Otto

Crítica

Metall, Què és el primer que se'ns ve a la ment? Guitarres .. doncs d'això no hi ha en aquest disc. In Legend està liderat per Bastian Emig, potser aquest nom no us dic res, però si afegeixo que també és el bateria de Van Canto segur que a la majoria ja sabran hubicarle. Per aquest nou projecte compta amb l'ajuda de Daniel Wicke al baix i Dennis Otto a la bateria.

In Legend tot i no comptar amb el so de les guitarres no és ni de lluny un grup de balades lentes i sons romanticones, tot el contrari. El millor que puc dir d'aquest grup és que no les trobo a faltar. Quan et diuen o llegeixes que es tracta de musica basada en el so del piano, no per a acompanyar o compartir el pes de la música, el primer que passa és que t'embriaga 1 desconfiança que difícilment es pot superar. Però hem de deixar de banda aquesta postura i donar una oportunitat a aquest projecte.

El so que aconsegueixen és molt contundent i ple de força, cert és també que les veus juguen un paper molt important en el resultat final, depenent del tema, seran agressives i contundents o més melòdiques i dibuixant melodia amb diverses veus, però sempre amb el piano desafiant després d'elles. En això suposo que tindrà molt a veure el formar part de Van Canto.

L'inici del disc té tres talls que serveixen de clar exemple per poder descriure i In Legend, Heaven Inside, la tremenda Pandemonium i Elekbö són contundents i molt sòlides. Al llarg del disc aniran alternant temes d'aquest calat com altres més melòdics com At Her Side, Life Is Up To You o The Healer. Esmentar el tema Stardust que compta amb la col · laboració d'Inga de Van Canto.

Un disc experimental que no has de deixar d'escoltar, sempre serà una Experiències poder escoltar-los, i molt probablement apreciaràs el treball melòdic que han fet partint d'un instrument que poques vegades veiem tan agressiu com en aquest Ballads 'N' Bullets, el piano.

Sergi Arise "Hell"
30/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.