SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

In This Moment - Blood (2012)

In This Moment - Blood
In This Moment logo
E.E.U.U.

Blood

Alternative Metal
Century Media
2012


Temes

1. Rise With Me 2:08
2. Blood 3:28
3. Adrenalize 4:16
4. Whore 4:06
5. You're Gonna' Listen 3;43
6. It Is Written 0:30
7. Burn 4:44
8. Scarlet 3:50
9. Aries 0:41
10. From The Ashes 4;26
11. Beast Within 3:50
12. Comanche 3:18
13. The Blood Legion 4:29
14. 11:11 4:52

Formació

Veus: Maria Brink
Guitarra: Chris Howorth
Guitarra: Randy Weitzel
Baix: Travis Johnson
Bateria: Tom Hane

Crítica

Tornen els cels grisos, les plujes i les tempestes. Tornen les fredes nits que porten mantells de melancolia i nostalgia en la foscor.

Blood d'In this Moment sona com una alma atormentada que lluita i es rebolta trencant les cadenes que l'aprisionen. A la corrent més fosca del metal de cantants femenines no es molt normal trobar tanta força. Només debutar al 2005 desde Los Angeles (Usa) van donar un acte de mestria al Ozzfest i en diversos grans festivals els següents anys.

L'àlbum consta de 14 temes, dos d'ells skits atmosfèrics i cada un del reste es un gran hit, aconseguint la fórmula de tot en un. Molt complet. Ric en detalls, on no hi falta ni sobra cap element.

En ell trobem una peculiar barreja de Gothic MetalCore amb molt atmósfera. Amb essència Nu Metal i algun sutil toc pop.

Aquest simbiosi de tendencies es In This Moment, creant un estil característic i personal. Donant forma a aquest exquisit àlbum anomenat Blood.

"Rise with Me" a mode d'intro épica, fosca i melancólica atrapa a la primera escolta donant pas a "Blood", tema que titula l'àlbum. A mida que passa aquest tema es descubreix que aquesta banda no es poca cosa. Sobre tot a la tonada i els efectes glitch emplpeats.

Continua amb "Adrenalize" i segueix sent una atènctic gaudi. Donant crescendo a una part molt potent fins al final de la cançó. La instrumentació es de base pesada i consistent fins al final de la cançó. L'instrumentación és de base pesada i consistent. Composicions dinàmiques i diverses entre si. Líneas vocals realment exquisites. Amb un important equilibri de gutural i melodia sensual per part de la volalista Maria Brink.

A destacar l'arrollador tema "Youre gonna listen", l'estremeidor "Burn" i "From the Ashes" com els més forts de l'àlbum amb els ja mencionats. Sense menysprear a la resta que en absolut tenen desperdici.

Banda de qualitat garantida. Molt recomanable per a seguidors del metal moderns i contundent. Digna de curiosejar dins el vanguardisme metálic d'avui en dia. Un àlbum que no deixa indiferent.

Ahbyss
20/11/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.