SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

In Vain - In Death We Trust (2012)

In Vain - In Death We Trust
In Vain logo
España

In Death We Trust

Power Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. The Skies Are Burning
2. War Machine
3. Sons Of Truth
4. In Death We Trust
5. Into The Abyss (Part 1)
6. Ghost Galley (pirate bonus)
7. Into The Abyss (Part 2)
8. Sun Hunters
9. Through Hell To Paradise
10. Far From Home

Formació

Veus i guitarra: Daniel Cordón
Guitarra: Daniel Blanco
Baix: Mario Arredondo
Bateria: Teo Seoane
Teclats: Pablo Fernández

Crítica

Des de la capital del país ens arriba una jove banda, amb el seu segon treball d'estudi sota el braç; titulat In Death We Trust.

In Vain es van formar el 2004. Després de dos donem, en 2009 van gravar el seu primer àlbum; Of Gods and Men. I en aquest 2012 editen In Death We Trust, el que suposa un salt de qualitat i que fica a In vain en la lluita per fer-se un buit en el, saturadíssim panorama actual.

Musicalment In Vain es mouen entre diferents estils, com sol ser norma general avui dia. Com a base bastant sòlida, prenen influències del power europeu més clàssic com Helloween i Running Wild, barrejant-ho amb parts bastant mes agressives, molt properes al Thrash metall. És en el tractament de les guitarres i fins i tot en el seu so, on veiem una enorme influència pels germans Running Wild. Als quals dediquen el bonus del disc; Ghost Galley. Un tema que podria signar el mateix Rolf.

El disc compta amb bones intencions i prou feina darrere de cada tema. Crec que la banda es desenvolupa millor en els temes on la seva composició queda mes centrada en alguna cosa més concret i pateix de menys canvis. Temes com Far From Home (fins i tot amb aquest inici una mica desconcertant), pur Power metal europeu de tota la vida. Tema veloç, molt bones melodies, un simple i bon tornada. Fins i tot adornen la part central, barrejant el sol de guitarra amb uns teclats al més pur estil Rainbow. Un altre com Into the Abyss - Part II. Molt bon tema. Molt sòlid, amb un baix molt marcat i una guitarra solista fantàstica i unes melodies al Running Wild molt bones.

War Machine és un altre tema que queda bastant bé. Tema contundent per obrir l'àlbum. Tema agressiu amb riffs més thrashers encara que sense perdre melodies. Aquí també trobem uns teclats bastant clàssics, encara que aquí potser trenquin una mica el tema i quedin una mica fora de lloc.

In Death We Trust és el tema mes thrash de l'àlbum. Un riff al més pur estil Kreator dóna pas a un tema canyer i potent, encara que de vegades es torna una mica caòtic a causa d'alguns canvis ia uns teclats que no acaben d'encaixar en la filosofia del tema.

En altres temes com Sun Hunters, amb riff de rock del sud per començar, construeixen un tema amb molts canvis i que no acaba de convèncer.

Una cosa semblant passa amb temes com Through Hell to Paradise i Sons of Truth, sense ser dolents temes, el resultat no acaba de convèncer en ser cançons mes disperses i on sembla que volen tocar molts pals i el resultat no és positiu.

Per ser el seu segon treball han aconseguit un nivell de so bastant acceptable. Han aconseguit que la barreja quedi com ha de ser (una cosa que sembla impossible en altres treballs) i que els instruments tinguin cos.

En general bon treball dels madrilenys In Vain. Un àlbum variat, amb bons temes i bon so. I on queda marge de millora per a futurs treballs. Crec que haurien de centrar una mica més les seves composicions i no voler abastar tant.

Víc Salda
12/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.