SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Izegrim - Code of Consequences (2011)

Izegrim - Code of Consequences
Izegrim logo
Holanda

Code of Consequences

Thrash / Death Metal
Listenable Records
2011


Temes

1. Victim of Honor 04:46
2. My Secret Society 05:38
3. Incommunicado 03:32
4. Center of Momentum 04:02
5. Deathstrip 03:53
6. Final Farewell 04:05
7. Fade Into Obscurity 05:13
8. Psychopathic Mind 04:49
9. Population Zero 04:05
10. Code of Consequences 03:32

Formació

Veus i baix: Marloes
Guitarra: Jeroen
Guitarra: Bart
Bateria: Ivo

Crítica

Els holandesos Izegrim amb tretze anys des de la seva formació llança el seu tercer àlbum, Code Of Consequences. Melodic Death Metal directe amb abundants influències Trash. El més destacable, però que cada vegada està sent més habitual afortunadament, és que la banda està liderada per Marloes que a més de la vocalista també és la baixista. Melodic Death Metal i frontman femenina ens porta al capdavant Arch Enemy, doncs no anem desencaminats, la veu de Marloes té semblança, igual que l'estil de la banda, encara que sense arribar a la tècnica d'aquests últims, Izegrim no es compliquen a excés, el seu so és directe i t'enganxa sense recórrer a grans virtuosidades.

Un dels punts forts d'aquest disc és la veu de Marloes, viendola l'últim que t'imagines és que sigui la vocalista i que a sobre ho faci tan bé, a més de tocar el baix. Musicalment són tècnics en les guitarres però sense explotar la seva capacitat al màxim, de fet el so tendeix a ser massa lineal i encara que soni molt bé, pot arribar a semblar que sempre sona igual. Cal destacar la abuandancia de d'influències Trash que posseeixen, en temes com Incommunicado (la tornada em recorda a una gran banda que als 80 era de les pioneres en aquest estil ...). L'últim tall que dóna nom al disc resulta sorprenent que no tingui res a veure amb la resta dels temes, lent, pesat ... Doom gairebé i sense veus, únicament alguns enregistraments de veus en off distorsionades, curiós fi de disc trencant els esquemes.

Sempre s'agraeix escoltar un bon grup de Death melòdic i més tenint l'al · licient d'escoltar una veu femenina tan pontene com la de Marloes. Code Of Consequences és bon disc a mig camí del Trash més tradicional i el Death melòdic.

Sergi Arise "Hell"
02/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.