SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Junkie Dildoz - Fuck You We Rock (2012)

Junkie Dildoz - Fuck You We Rock
Junkie Dildoz logo
Italia

Fuck You We Rock

Sleaze Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Fuck You We Rock
2. I'm A Gun
3. If I Have Enough Time
4. You Wring My Heart Apart
5. Sometimes She Dies

Formació

Veus: Tommy Blazer
Guitarra: Phil Snakebite
Baix: Eric Sandiego
Bateria: Brian "Heavy" Ancillotti

Crítica

Després del seu primer E.P. el 2009 "Welcome To The Porn Nation" i després de més de 60 bolos per tot Itàlia, Junkie Dildoz torna amb una descàrrega de cinc temes en el seu nou treball d'estudi "Fuck You We Rock". La formació florentina sleaze metall nascuda el 2008 compta amb quatre integrants: Blazer (veu), Snakebite (guitarra i coros), Heavy (bateria) i Sandiego (baix i coros).

Junkie Dildoz, molt influenciats per Alice Cooper, Buckcherry, Motley Crue, The Cult, entre altres formacions, ens mostra amb el seu nou àlbum "Fuck You We Rock", un exemple de bon hard rock, perfectament executat, amb unes pautes rítmiques molt marcades i temes que entren a la primera escolta. "Fuck You We Rock", "I'ma gun", "If I Have Enough Time", "You Wring My Heart Apart" i "Sometimes She Dies", respectivament són les composicions que es van succeint en el que no arriba a mitja hora de reproducció.

Són cinc temes que m'han deixat bastant indiferent. No m'han aportat gairebé res que no hagués escoltat fins ara, rondes d'acords repetitives i utilitzades fins a la sacietat, un estil molt poc marcat, res personal a mi semblar, i uns temes excessivament previsibles. Com neòfit en el transcurs de la banda, és a dir, com a nou oient d'aquesta, a primera instància no els havia en la meva llista de reproducció habitual. No puc dir que el que fan estigui mal executat perquè seria fal·làcia, però aquest vulgarment, avorreix. Considero que amb el so que tenen, més elaboració en la composició i aprofitant el caràcter i aptitud dels diferents instrumentistes, que per res dubto d'això, Junkie Dildoz podria ensenyar alguna cosa més interessant en els propers anys.

Topillo
07/03/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.