SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Katana - Heads Will Roll (2011)

Katana - Heads Will Roll
Katana
Katana logo
Suecia

Heads Will Roll

Power Metal
Rambo Music
2011


Temes

1. Livin' Without Fear 03:49
2. Blade of Katana 03:18
3. Phoenix on Fire 04:41
4. Neverending World 05:50
5. Heart of Tokyo 03:34
6. Asia in Sight 03:57
7. Across the Stars 04:31
8. Rebel Ride 02:51
9. Quest For Hades 06:50

Formació

Veus: Johan Bernspång
Guitarra: Patrik Essén
Guitarra: Tobias Karlsson
Baix: Susanna Salminen
Bateria: Anders Persson

Crítica

Des de les prolífiques terres sueques, més concretament des Göteborg (bressol del Death Metall melòdic) ens arriba aquest primer àlbum de Katana (el disc es va editar a principis d'any), una banda formada el 2006 i que aquest any han aconseguit que la seva opera prima ; Heads Will Roll veiés la llum. Katana ens presenta un Heavy Metal bastant tradicional, adornat amb un so més propi del Power. Tot això en 10 temes que corren en poc menys de 40 minuts.

Les seves influències més clares beuen de la NWOBHM i més concretament d'Iron Maiden, oferint uns temes treballats, directes i amb una bona base, bastant sòlida. Han aconseguit un so bastant "modern" i net. Encara que potser molts temes sonen més Power del que haurien, veient les característiques de la banda. Destacaria el treball en la guitarres, sent Patrick Essen i Tobias Karlsson els encarregats d'elles i desconeixent si el treball de solista recau en un de sol o si ho comparteixen, els sols de l'àlbum són dignes de menció, donat el seu virtuosisme i imaginació. Així mateix destaquen també uns magnífics cors en uns molt treballats tornades. També trobem força varietat en els temes. No és que cap composició se surti del guió, però es nota un treball important per donar varietat a cada tema. Destaquen temes com Across the Stars, Phoenix on Fire (tornada molt al que Edguy), Blade of Katana (molt Maiden), Heart in Tokyo o el tema que obre l'àlbum; Livin 'Without Fear.

Bon debut dels suecs Katana. Bons temes, bon so, encara que se li podria treure més partit i la banda podria arribar a sonar millor. Un treball bastant treballat (valgui la redundància) que denota ganes i ambició. I sense passar per alt que novament des Suècia ens arriba una altra bona banda amb futur. Sort a Katana i a seguir treballant.

Devilsoldier
07/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.