SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kreator - Phantom Antichrist (2012)

Kreator - Phantom Antichrist
Kreator logo
Alemania

Phantom Antichrist

Thrash Metal
Nuclear Blast
2012


Temes

1. Mars Mantra 01:18
2. Phantom Antichrist 04:31
3. Death to the World 04:53
4. From Flood into Fire 05:26
5. Civilization Collapse 04:13
6. United in Hate 04:31
7. The Few, the Proud, the Broken 04:37
8. Your Heaven, My Hell 05:53
9. Victory Will Come 04:14
10. Until Our Paths Cross Again 05:49

Formació

Veus i guitarra: Miland "Mille" Petrozza
Guitarra: Sami Yli-Sirniö
Baix: Christian "Speesy" Giesler
Bateria: Jürgen "Ventor" Reil

Crítica

Kreator són sens dubte una de les grans bandes de Thrash Metall que ha donat la història d'aquesta música. Pioners i representants del més pur Thrash europeu, compten amb una història plena de grans àlbums, des d'aquell Pleasure to Kill (1986), el feridor Terrible certainty (1987) o un dels millors treballs del gènere com Extreme Aggression (1989), tots ells imprescindibles per entendre l'esdevenir d'un estil. Un magnífic i infravalorat treball com Renewal (1992) o la seva tornada a les arrels amb Violent Revolution (2001) són clars exemples de la qualitat atresorada per Mille Petrozza i els seus.

En una època on ens envaeix una, de vegades aclaparadora, regressió cap al passat. On les noves generacions conviuen amb els pioners de diferents estils (amb tot el que això pot comportar, tant en el positiu com en el negatiu), trillats al llarg dels anys, amb baixades als inferns i retornats a la glòria un cop més.

Doncs bé, Kreator es desmarquen amb un treball excepcional.

Des Violent Revolution la veritat és que cap àlbum m'havia impactat tant. Phantom Antichrist és tota una declaració de principis, un cop a sobre de la taula. Si algú els donava per morts, Phantom Antichrist és una resposta més que contundent. Phantom Antichrist és una bomba que explota a les orelles, amb tota la ràbia de la que els germans són capaços.

45 minuts de guerra musical, on la treva és un bé preuat. On els pocs moments de certa calma són necessaris per agafar oxigen.

Un treball veritablement excel · lent. Un compendi de riffs fantàstics, de temes molt ben estructurats, on canvis de riffs i tempos s'uneixen amb ponts perfectes. Pinzellades de diferents estils (fins i tot parts que recorden Endorama (1999)) que flueixen amb molta naturalitat fins a esclatar en una horda de riffs assassins que fan que moguis el coll si o si. Un Mille Petrozza que amb els anys ha anat guanyant una gravetat en la veu, totalment lògica, però que ho dóna tot en la interpretació dels temes i imprimeix aquesta força tan característica. Molt interessants són les aportacions del guitarrista finlandès Sami Yli-Sirniö, introduint bones melodies tant en riffs com en els solos, aportant així diferents matisos que donen variabilitat al so de la banda.

Pel que fa als temes, ja que la cançó que obre i titula l'àlbum (després de la intro) Phantom Antichrist, ja ens avança per on van els trets. Tema veloç i agressiu, molt ben estructurat, amb una tornada ja per a la història. Death to the World segueix per la senda de la velocitat i la força, sent bastant directe i on destaca el treball del mític Ventor a la bateria. From Flood into Fire és un dels temes més madurs de l'àlbum sens dubte. Carregat de canvis, on destaca la guitarra de Sami i uns excel · lents cors que recorren un tema amb cert aire èpic. Civilization Collapse ens torna a uns Kreator mes rabiosos, amb un tema molt directe no exempt de melodies. United in Hate comença acústic i pausat per desembocar en pur odi. De nou amb un Ventor magnífic i una estructura de cançó molt intel · ligent. Podríem seguir així fins al final, ja que no hi ha desperdici. El disc el tanca Until Our Paths Cross Again, un tema no exempt de força, però amb una base més èpica i relaxada que exerceix de contrapès perfecte per rebaixar les pulsacions.

Treball excels d'una formació amb el seu nom gravat a foc per sempre en la història del Thrash Metall. Un disc excel · lent carregat de temes molt intel · ligentment compostos i perfectament executats. Guitarres dures, tallants i alhora bastant melòdiques. Un Ventor que recupera les seves grans actuacions i un Mille Petrozza que segueix conservant una veu mítica dins del gènere i mantenint la seva actitud agressiva a l'hora d'interpretar els temes.

Fantàstica aportació a la música d'una banda curtida en mil batalles i que demostra que amb treball i esforç (i un cert grau d'inspiració) s'aconsegueixen grans resultats.

Devilsoldier
14/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.