SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Anthem - Burning Oath (2012)

Anthem - Burning Oath
Anthem logo
Japón

Burning Oath

Heavy Metal
Universal Music
2012


Temes

1. Evil One 04:14
2. Unbroken Sign 04:13
3. Overture 00:58
4. On & On 03:57
5. Get Away 05:02
6. Struggle Action 03:46
7. Ghost in the Flame 07:55
8. Double Helix 03:50
9. Face the Core 03:34
10. Life and Crime 04:43
11. Dance Alone 04:46

Formació

Veus: Eizo Sakamoto
Guitarra: Akio Shimizu
Baix: Naoto Shibata
Bateria: Hirotsugu Homma

Crítica

Poc més d'un any han trigat els japonesos Anthem a tornar a ser actualitat, gràcies a un nou treball d'estudi, el quinzè, titulat Burning Oath.

La veritat és que treure dos àlbums amb material nou en poc temps no sol ser molt habitual i menys quan es tracta d'una banda amb alguns anys a l'esquena, com els que porten en el negoci Eizo Sakamoto i la resta de la banda. Tractant d'especular una mica, potser han volgut aprofitar un bon moment compositiu o potser estiguin a punt de tancar una etapa, amb la seva discogràfica actual o donar-li algun gir musical al projecte actual.

Deixant d'especular i centrant-nos en Burning Oath, cal dir que el disc no decep en absolut i que per als seguidors (entre els quals m'incloc) resulta molt gratificant gaudir d'un treball d'excel • lent factura.

Com no podia ser d'altra manera, tractant-se de japonesos, una de les coses que més destaca és el magnífic treball fet. Sense deixar res a l'atzar, tot està molt polit. Un so encara més treballat que en el seu anterior àlbum i que enganxa ràpidament i fa sonar a la banda molt i molt fresca. Un so fet per resistir el temps.

Sense grans complicacions de producció, obtenen un so clar i contundent que porta enlaire a tots els temes. Uns temes molt treballats. Sense tractar de temes complexos si s'aprecia com cada riff aquesta portat gairebé al límit. Com les transicions o ponts, que estan molt polits per al bon desenvolupament dels temes.

Petites orquestracions en diferents temes que encaixen molt bé. Melodies i solos de guitarra, que freguen el virtuosisme, i que embelleixen la major part dels temes. La característica veu de Eizo fa la resta. Sense ser un extraordinari vocalista, executa i interpreta (barrejant japonès i anglès) cada cançó donant el 100% x 100% i explotant les seves virtuts al màxim. Una altra vegada destacar l'excel • lent base rítmica a càrrec de; Naoto Shibata al baix i Hirotsugu Homma a la bateria.

Tenint seu anterior disc bastant fresc, un dels "problemes" que pot presentar Burning Oath és un continuisme pràcticament total en les cançons. Tant a nivell de so com de composició, la línia seguida és la mateixa dels seus últims treballs, però el fet de tenir fa tan poc un àlbum anterior, no fa més que amplificar aquesta sensació de continuisme total. Encara tractant-se d'un treball de tan bon acabat, és un mal bastant menor.

Es destaquen diferents temes com: la electritzant On & On. La intensa Face the Core, La inicial, single i vídeo oficial Evil One La rapidíssima Struggle Action. Atenció a Get Away a la magnífica interpretació de Eizo i al seu gran solo. I els dos millors temes de l'àlbum, Ghost in the Flame, un tros de mig temps (gairebé vuit minuts) brutal on Eizo interpreta a la perfecció i amb un sol final fantàstic i Unbroken Sign, un tema on destaca la seva melodia vocal i una fantàstica guitarra. Un cançó que podria formar part de la banda sonora d'algun màniga.

Excel • lent treball d'una excel • lent banda que, com moltes altres, no gaudeix del reconeixement que caldria. L'actual formació porta junta des del 2000 i això es nota, i molt. Això unit a un treball i dedicació pel que fan, donen com a resultat àlbums d'una excel • lent factura, tant tècnicament a nivell global com en particular a l'hora d'executar els temes.

Esperarem expectants el proper moviment de Eizo & Cia

Devilsoldier
12/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.