SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Livarkahil - Signs Of Decay (2011)

Livarkahil - Signs Of Decay
Livarkahil logo
Francia

Signs Of Decay

Death Metal
Listenable Records
2011


Temes

1. In Nomine Patris... 01:34
2. When Hell Is Near 03:30
3. Quiet Heresy 04:37
4. The End of Everything 03:43
5. Art of Bleeding 06:04
6. ...We Hail the Victory 03:33
7. Above All Hatred 04:37
8. The Flesh of All amned 04:48
9. In Light We Die 04:34
10. Heaven Shall Fall 04:10
11. Signs of Decay 04:49

Formació

Veus: H K
Guitarra: Kaiin
Guitarra: Traume
Baix: Neil
Bateria: Skvm

Crítica

Quan parlem de França, recordem el romàntic que és per exemple podem recordar a Victor Hugo el més destacat dels escriptors romàntics en francès o la Torre Eiffel icona de l'arquitectura francesa i símbol del país a nivell internacional que podem dir de Notre Dame preciós, oi?

Si parlem de música? Podem recordar "La marsellana" alguns el coneixeran, és l'himne nacional de França des de l'any 1975.
metall? podríem parlar dels blackers Nocturnal Depression, els death metalers Gojira però avui anirem més enllà ...

Avui anem a descobrir Livarkahil formats el 2006 a França, una banda de Death metall disposada a aixafar tot, al novembre de 2007 van llançar el seu primer EP No Cure for the Fools on podíem escoltar temes que ens recordaven molt al primer death metall de USA 1 exemple podria ser: Be My Plastic Queen la número 1 del seu EP.

L'octubre de l'any següent van seguir amb més sorpreses i ens van fer un regal per les orelles, un regal anomenat First Act of Violence en aquest CD no deixen de sorprendre'ns com per exemple amb Interlude un tema acústic d'una potència sense igual, on es barreja sense cap tipus de problema sentiment amb la potència del death metal.

Després de gairebé 3 anys del seu primer disc, que ha estat d'ells? Doncs sabem que darrerament han estat ficats en el percal Wwhest Shall Fall amb bandes com els grandíssims Hate i Vesania.

El dia 26 de setembre sortirà a la llum el nou CD d'Livarkahil aquest anomenat Signs of Decay, un disc on podem escoltar a uns molt evolucionats Livarkahil, amb un estil molt més brutal que el dels seus discos anteriors, però no s'allunyen d'aquesta melodia característica de la banda.

Parlant de melodies tenim el tema The Flesh Of All Damned on la banda ens recorda un cop més que no té cap problema a unir el sentiment amb la ira que desprèn la seva death metall.

En aquest CD hauríem remarcar la millora de la tècnica dels membres de la banda, tant guitarra com bateria s'escolta a "un altre nivell". Un bon tema per demostrar això podria ser Signs of Decay, el tema que dóna nom a aquest CD.

Sens dubte aquest nou CD dels francesos Livarkahil donarà molt de què parlar, a nivell musical poca cosa a millorar, tot el CD té un so molt aconseguit, tant en composició com en gravació, un treball ben fet. Si t'agrada el death metall de qualitat no et perdis el seu nou CD recorda el 26 de setembre!

Sergi Arise "Hell"
06/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.