SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

69 Chambers - Torque (2012)

69 Chambers - Torque
69 Chambers logo
Suiza

Torque

Metal / Rock
Massacre Records
2012


Temes

1. Cause and Effect 04:31
2. Bring on the Flood 03:29
3. Naughty Naughty Naughty 06:21
4. Anhedonia 04:26
5. Burn Some Gasoline 04:01
6. The Peep Hole 04:19
7. Ring a Bell 04:19
8. Closure 04:53
9. And Then There Was Silence 05:37
10. Temple Down 03:37
11. Your Fool 04:25
12. The Doom of Her Power 04:00
13. Grace 05:30
14. Elegy 04:49

Formació

Veus i Baix: Nina Vetterli-Treml
Guitarra: Tommy Vetterli
Bateria: Diego Rapacchietti

Crítica

Després d'uns canvis de formació, arriba el nou disc dels helvètics 69 Chambers, Torque. Nina Vetterli no podia faltar, és l'essència de 69 Chambers, aquesta vegada relegada al baix més de les veus per la marxa de l'anterior baixista. A les guitarres ens trobem a tota una institució, que també s'ha encarregat de la producció del disc en els Newsound Studio Suïssa, Tommy Vetterli que va formar part de Coroner i Kretaor en el passat. I en la bateria continua Diego Rapacchetti, tota una màquina amb les baquetes com es veurà reflectit al llarg de tot aquest disc.

69 Chambers resulten difícilment classificables, segons Massacre Records que és el segell que edita Torque, són Metall Modern, però alternatiu o experimental serien adjectius també correctes. Un estil que als més clàssics i poc amants de les evolucions que està tenint el metall no agradarà i posaran mala cara, però que sona més que bé.

Torque barreja ritmes agressius i pesats amb una percussió molt contundent que li aporta molta força i intensitat, barrejant guturals que contrasten amb la veu de Nina, suau i rockera alhora. Una barreja que difícilment et deixés indiferent.

Torque compta amb la col · laboració de Chrigel Glazmann, cantant de Eluveitie en el tema Causi And Effect, single del disc, tema que obre aquest segon treball, un dels temes més comercials i no per això menys potent que després d'una breu introducció et sents atropellat per una percussió i unes guitarres ràpides i pesades, un tema contundent barrejant melodia i agressivitat, alternant els guturals de Chrigel i la veu de Nina i amb una tornada molt enganxós que no trigarà a gravar a les orelles.

Aquestes premisses són la marca de l'estil de 69 Chambers, però no són indicatiu que tot el disc soni igual, tot el contrari, catorze temes prou variats perquè no resulti excessivament lineal encara que bé és cert que hi ha moments en què alguns temes es perden entre la melodia i la força i poden resultar una mica estèrils, però són l'excepció que confirmen la regla.

Un disc que no m'inspirava gran confiança quan el vaig abordar però que ha aconseguit que un que és poc amant dels canvis dins del metall acabi gaudint d'un disc etiquetat com Metall Modern. I si afegim que Tommy Vetterli està pel mig ... ¡Escolta recomanada!

Sergi Arise "Hell"
30/05/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.