SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Luca Turilli's Rhapsody - Ascending to Infinity (2012)

Luca Turilli's Rhapsody - Ascending to Infinity
Luca Turilli's Rhapsody logo
Italia

Ascending to Infinity

Symphonic Power Metal
Nuclear Blast
2012


Temes

1. Quantum X 02:26
2. Ascending to Infinity 06:15
3. Dante's Inferno 04:56
4. Excalibur 08:06
5. Tormento e Passione 04:50
6. Dark Fate of Atlantis 06:30
7. Luna 04:18
8. Clash of the Titans 04:15
9. Of Michael the Archangel and Lucifer's Fall 16:02

Formació

Veus: Alessandro Conti
Guitarra y Teclats: Luca Turilli
Guitarra: Dominique Leurquin
Baix: Patrice Guers
Bateria: Alex Holzwarth / Alex Landenburg

Crítica

El 2011, Luca Turilli i Alex Staropoli decideixen dividir les seves forces i coexistir amb dos Rhapsody en el panorama musical.

Luca Turilli decidir batejar la seva banda amb l'original nom de Luca Turilli s Rhapsody, on al logo queda clara quina era la intenció: un enorme Rhapsody i amunt, molt petitó, Luca Turilli s.

Acompanyat pels ex-Rhapsody of Fire; Patrice Guers (baix) i Dominique Leurquin (guitarra en directe) i els fitxatges d'Alex Landenburg (ex Annihilator o Axxis i actual bateria de Mekong Delta) (dir que la bateria en l'àlbum l'ha gravat Alex Holzwarth, també membre de Rhapsody of Fire) i del magnífic Alessandro Conti (Trick or Treat) en les veus, Luca no ha perdut el temps i ens presenta el seu primer treball: Ascending To Infinity.

Amb aquest nou projecte, Luca pretén començar de zero i ens el presenta com el "naixement del so cinemàtic". Queda clar en escoltar l'àlbum que per aquí van els trets. Composicions grandiloqüents amb molta càrrega orquestral i estructures més pròpies de les bandes sonores del cinema que de la música metall.

Melodies que arriben des de qualsevol part, canvis de tempo i ritme constants, cors grandiloqüents. Tot això amb una base molt orquestral que s'entremescla amb guitarres, baix, bateria i veus de molt diferent naturalesa.

Cantar en aquest àlbum és tot un repte i aquest repte recau en Alessandro Conti, el qual demostra la seva extraordinària qualitat i els seus estudis com a tenor (va cursar els seus estudis de cant a la Corale Lirica Rossini de Mòdena, Itàlia, on va estudiar un tal Luciano Pavarotti. ), superant la prova amb escreix i demostrant que el seu fitxatge per aquest projecte és fruit de la seva qualitat i tot un encert per part de Luca.

Quant a nivell compositiu, no hi ha molt a dir. La veritat és que cal treure el barret davant del treball de Luca un cop més. Temes difícils d'executar i molt cuidats, molt arreglats, preciosistes diria jo. Un gran treball compositiu, amb un precís treball de producció que fan que la globalitat de l'obra sobreeiximent qualitat. El punt, per a mi, discordant, recau en l'excessiva pompositat dels temes. A diferència de Rhapsody (sobretot els seus primers treballs) aquestes composicions són massa excessives, massa properes a la música operística, cosa que no em sembla, en absolut, res dolent, més aviat tot el contrari, però pot repel · lir una mica l'oient mes metàl · lic. Els primers treballs de Rhapsody, tenien tot aquest component barroc, però es barrejaven amb la part elèctrica de l'assumpte i s'engrandia amb tornades fantàstics que formen part del record de tots.

Entre els temes destaquen la cinemàtica i coristica Dante s Inferno. L'extens Excalibur, posseïdor d'un bon tornada. El tema que dóna títol: Ascending to Infinity, la cançó que més pot recordar a Rhapsody. La semi-balada Lluna (versió del tenor italià Alessandro Safina), on destaca una superba interpretació d'Alessandro. I en una de les edicions de l'àlbum, s'adjunta una fantàstica versió del March of Time d'Helloween (com no), on Alessandro mostra els seus dots mes metàl · liques, rendint homenatge al gran Kiske del 88. Un tema bastant complicat, que exigeix ​​al vocalista, obligant-lo a arribar i mantenir notes molt altes i demostrar una gran tècnica.

En definitiva, un treball d'una gran qualitat a nivell tècnic i compositiu. La qual cosa, tanca el positiu i negatiu de l'àlbum. Temes d'una altíssima qualitat musical que repercuteix, de vegades excessivament, en el so més metàl · lic de la banda.

Devilsoldier
09/07/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.