SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Majesty - Thunder Rider (2013)

Majesty - Thunder Rider
Majesty logo
Alemania

Thunder Rider

True Heavy Metal
NoiseArt Records
2013


Temes

1. Thunder Rider 04:46
2. Warlords of the Sea 06:12
3. Anthem of Glory 04:48
4. Make Some Noise 03:48
5. Metalliator 04:52
6. Raise the Beast 06:08
7. New Era 04:55
8. Asteria 06:36
9. Rebellion of Steel 04:36
10. Metal Union 06:10

Formació

Veus: Tarek "MS" Maghary
Guitarra: Tristan Visser
Guitarra: Björn Daigger
Baix: Alex Palma
Bateria: Jan Raddatz

Crítica

El metall es fa gran. I encara que no ho sembli, es desgasta.

Amb més de quaranta anys a l'esquena, ens trobem en un moment on el gènere base (Metall tradicional, Heavy metall clàssic o Heavy metall. Com ho vulguem anomenar), i de rebot altres (ja que una de les evolucions sofertes amb els anys va ser la barreja de gèneres), es troba totalment saturat. El que en un principi és viable i totalment necessari per a l'evolució, s'acaba convertint en un enorme tap, el qual ens manté atrapats en el temps, sense avançar. Quan cada vegada resultava més complicat seguir endavant, s'ha retrocedit, tornant a les arrels per tornar a començar. Dolent. A sobre ens trobem que actualment conviuen fills, pares, avis i fins besavis (alguns d'ells amb dubtoses intencions), la qual cosa reforça encara més l'esmentat tap.

Tot això serveix per posar en context el "nou" treball de Majesty. Els alemanys tornen després el seu àlbum de 2006: Hellforces i el fallit canvi de nom: Metalforce, amb el seu corresponent disc el 2009. Després d'un àlbum recopilatori amb algun tema nou el 2011: Own the Crown, comencen aquest 2013 amb aquest àlbum titulat: Thunder Rider.

Per als que no coneguin massa Majesty, cal dir que practiquen un heavy tradicional, barrejat amb temes power. Temes èpics i melodies típiques del gènere. Les primeres bandes que vénen al cap en escoltar són Manowar i Virgin Steele. No vull que sembli que Thunder Rider és un mal disc, en absolut. És un treball bastant agradable d'escoltar. Temes senzills, amb poques pretensions. De molt fàcil assimilació. Una producció més que correcta, on tot sona bé. Encara que en algun tema la base rítmica perd força i la cançó es ressent, però en general res greu. Temes com la inicial Thunder Rider serveixen com perfecte guió del disc. Riffs de A + B + Palm muting, tornada èpic i / o facilón, sol i tornada a l'A + B + Palm muting.

Aquí és on vaig, el disc et deixa la sensació d'un altre més. No sorprèn en absolut. Saps el que passarà en tot moment. Tots els riffs del disc estan ja més que rebentats dins del gènere. El riff del tema New Era per exemple, se sent en cada disc de Heavy metall de la història!. Si algú el té patentat s'estarà fent d'or. En el tema Rebellion of Steel he arribat a cantar la tornada abans de produir i en la primera escolta, òbviament. I els cors majestuosos, tipus Manowar, s'utilitzen diverses vegades al llarg de l'àlbum.

Tanmateix, com dic, són temes que t'arriben ràpid i gairebé per nassos mous un peu o el cap per seguir el ritme.

Els temes més destacables poden ser la hard rockera Make Some Noise. La power / speed Warlords of the Sea, Metalliator, Rebellion of Steel i la balada orquestrada Asteria. Encara cap tema se surt del guió preestablert, per la qual cosa cap cançó sobresurt en excés ni queda per sota.

L'edició especial compta amb un bonus titulat Young and Free, que no trenca, per res, l'estètica del disc.

En resum: un àlbum més que afegir a la llista de discos d'Heavy metall èpic de guerrers, capa i espasa.

Un treball que demostra l'estancament general de l'estil, copiant clixés un a un, com si d'un manual de "com fer heavy metall" es tractés.

Malgrat tot, un disc que agradés als menys exigents i que compta amb temes perfectes per aixecar el puny, cridar heavy metall i passar una bona estona.

Devilsoldier
13/02/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.