SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Malice - New Breed Of Godz (2012)

Malice - New Breed Of Godz
Malice
Malice logo
E.E.U.U.

New Breed Of Godz

Power / Heavy Metal
Steamhammer Records
2012


Temes

1. New Breed of Godz 05:24
2. Hell Rider 04:17
3. Against the Empire 04:32
4. Branded 04:56
5. Sinister Double 04:39
6. Circle of Fire 04:03
7. Stellar Masters 04:08
8. Winds of Death (Angel of Light) 06:09
9. Air Attack
10. Chain Gang Woman 04:14
11. Slipping Through the Cracks 05:18
12. Gods of Thunder 04:23

Formació

Veus: James Rivera
Guitarra: Mick Zane
Guitarra: Jay Reynolds
Baix (a les pistes regrabades): Mark Behn
Baix (a les pistes noves): Robert Cardenas
Bateria: Pete Holmes

Crítica

Una de les milers de bandes de Heavy metal formades en la dècada dels vuitanta, reapareixen amb nou treball i nous desequilibris per intentar fer-se un lloc en la saturadísima escena actual i aconseguir el que fa trenta anys no van aconseguir. Parlem de Malice. La banda americana, es va formar el 1980 i va desaparèixer el 1989. Van deixar un parell d'àlbums, In the Beginning ... (1985) i License to Kill (1987) i un EP: Crazy in the Night (1989), després del qual es dissolen.

Musicalment Malice practicaven un Heavy metal de l'època, bastant senzillet, molt orientat al metall britànic i clarament influenciat per Judes Priest. A la qual cosa contribuïen les característiques vocals de James Neal, el cantant de la banda a aquells dos treballs.

El 2006, tres dels membres originals decideixen posar en marxa la maquinària novament. El 2008 editen un àlbum de rareses anomenat The Rare and Unreleased. No és fins a 2011 quan es completa la formació amb l'arribada, primer del mític cantant americà James Rivera i el 2011 del baixista Robert Cardenas.

És així com arribem fins a 2012 i fins a l'edició del tercer àlbum de Malice. El disc titulat New Breed of Godz, no és un àlbum totalment nou. Només quatre temes; New Breed of Godz, Branded, Winds of Death (Angel of Light) i Slipping Through the Cracks són totalment nous. La resta són temes dels seus dos primers (i únics) discs regrabados amb la nova formació.

L'elecció de James Rivera per encapçalar el projecte em sembla tot un encert. Gran vocalista, pel qual semblen no passar els anys. Un inconfusible estil i tons vocals i un dels majors "mercenaris" del món del metal. La quantitat de bandes per les que ha passat i les que manté encara alguna activitat, fan pensar en una total dedicació a la seva professió. Helstar, Killing Machine, Distant Thunder (Welcome to the End (2004) DISCAZO!), Destiny 's End, Seven Witches, Vicious Rumors. Aquestes, entre altres compten o han comptat amb els serveis del gran Rivera.

Els quatre nous temes es barregen bastant bé amb els clàssics regrabados, aconseguint un àlbum, com diem avui dia, bastant clàssic. El so d'aquests temes es podria dir que és més proper al Power, cosa normal al pas dels anys. De les noves composicions destaquen la inicial i que titula l'àlbum, New Breed of Godz. La powermetalera Branded i Winds of Death (Angel of Light) que es mou entre balada i mig-temps.

I dels clàssics destaquen Air Attack, Against the Empire, Stellar Màsters, la magnífica Godz of Thunder, amb un Rivera espectacular i la no menys espectacular Hell Rider. Encara que la veritat és que l'elecció dels temes és bastant encertada, ja que és difícil deixar fora algun.

Un treball indispensable per a tot aquell que agradi de composicions ràncies. Una nova mostra de que aquesta música és intemporal. Cançons amb prop de trenta anys i que actualitzant el seu so passen per temes de 2012 sense problemes.

Veurem si Malice preparen un disc amb temes completament nous. El que si veiem és a una altra banda amb trenta dos anys d'història, on la majoria d'aquests anys estan en blanc. Disset anys en l'oblit i més de vint entre disc i disc. Perquè? ... En fi, està de moda recuperar tot el clàssic i el Heavy metall no és aliè a les modes.

Devilsoldier
07/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.