SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Manakel - Luz (2012)

Manakel - Luz
Manakel
Manakel logo
España

Luz

Hard Rock
Autoproducido
2012


Temes

1. Sin Compasión
2. Puedes Cambiar
3. Predicador
4. Para
5. Yo Te Tengo A Ti
6. Se Perdió
7. Por Mi Libertad
8. No Lo Quiero Aceptar
9. Juntos Tu Y Yo
10. Difícil De Olvidar

Formació

Guitarra, baix i batería: Toni Sánchez-Gil
Veus: Baol Bardot Bulsara
Veus: Rosa Ibáñez
Veus: Juan Olmos
Veus: Ignacio Prieto
Veus: Diego Valdez

Crítica

Offtopic és una sensacional banda de hard rock madrilenya que compta amb tres discs editats. El guitarrista d'aquesta banda és Toni Sánchez-Gil i Manakel és el seu projecte paral • lel. A més de les guitarres s'encarrega també del baix, teclats i bateries programades, tot això gravat, mesclat i masteritzat pel mateix Toni en el seu estudi Lausan. Per a la gravació del disc ha comptat amb la inestimable col • laboració de cinc magnífics cantants i algun guitarrista i teclista.

Comença de manera immillorable amb l'enganxosa "Sin compasión", un gran tema de hard rock molt bé cantat per Rosa Ibáñez, la seva companya tant sentimental com de la seva banda Offtopic. L'elegant melodia et transportarà cap altes cotes de bon gust. Un tema que tararejarás sense parar una i altra vegada i que ben podria haver sortit en qualsevol disc de la seva banda mare. Rosa repeteix funció en "Juntos tu y jo" demostrant una vegada més el fantàstica vocalista que és.

Per "Puedes cambiar" ha comptat amb la col • laboració d'Ignacio Prieto (ex Atles-EdenLost) que ens ofereix un altre tema del millor hard rock on tot ha estat cuidat amb cura. El sol de guitarra ha estat interpretat per José Luis López. I repeteix Ignasi en la veloç “Por mi libertad”, un tall de heavy rock accelerat rematat per un impecable sol de Toni.

"Predicador" és un tall de guitarres més pesades i tallants. Per aquest tema Tony ha comptat amb la inestimable ajuda del cantant argentí Diego Valdez (Helker, Triddana, Electro Nomicon). Torna a cantar Diego a “Se perdió”, un tall de heavy metal melòdic de molt bona factura.

Joan Olmos, en aquell temps vocalista d'Antigua i Punto de Mira, cedeix la seva veu a "Para" que també compta amb les col • laboracions de la guitarra de Javier Mira (Punt de Mira, Triton) i el teclat per Daniel, el germà de Toni i en “No lo quiero aceptar”. Són temes molt rockers que li com anell al dit al senyor Olmos, acostumat a bregar més amb el rock que amb el heavy.

La preciosa balada “Yo te tengo a ti” està interpretada per Baol Bardot Bulsara, que ha treballat en el musical de Queen "We Will Rock You" i és cantant de les bandes tribut No Quarter Band (a Led Zeppelin) i Walkers on The Moon (a The Police). Baol repeteix en “Difícil de olvidar”, un tall als Whitesnake de mitjans dels 80.

Tatotitotu
24/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.