SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Masterlpan - Mark III (2011)

Masterlpan - Mark III
Masterlpan logo
Alemania

Mark III

Power Metal
AFM Records
2011


Temes

01. Never Walk Alone
02. The Kid Rocks On
03. Killing In Time
04. Dying Just To Live
05. Through Thiek And Thin
06. Treasure World
07. Hopes And Dreams
08. Love Is A Rock
09. Black Dog
10. Kisses From You
11. Killing In Time (Instrumental version)

Formació

Veus: Jorn Lande
Guitarra: Roland Grapow
Baix: Jan-Sören Eckert
Bateria: Mike Terrana
Teclats: Axel Mackenrott

Crítica

Després de la seva recent Time to be King, la banda que va sorgir com a projecte en què van centrar les seves carreres Roland Grapow i Uli Kush, ja fora de la banda, després de sortir de Helloween ens deixen nou disc de cares B i pistes que van quedar descartades en anteriors àlbums. Es converteix així aquest en el seu cinquè àlbum. Després d'haver recuperat Jorn Lande ja en el seu últim disc i de comptar amb grans d'Alemanya com Mike Terrana o Jan S.Eckert (Iron Savior, Running Wild) la banda està més activa que mai, discogràficament parlant.

El disc que ens ocupa, està dins de l'ona de Masterplan, és a dir guitarres potents que s'acullen a la figura principal i omplen molt, bateria contundent i veu característica d'Lande aconseguint un so molt ple i uniforme. El so càlid, característica invariable de Masterplan, segueix sent el gran protagonista en aquest àlbum que és una mica més rocker i menys heavy que els seus predecessors.

Aquest arrenca amb un molt Masterplan "Never Walk Alone" i avança amb "The Kid rocks on", un mig temps molt hardrockero. Alguna balada no podia faltar i les trobem a "Dying Just To Live" i "Hopes and Dreams". I temes completament d'heavy clàssic dels vuitanta com "Black Dog" o "Kisses from you", que ja va entrar com a extra en l'últim àlbum.

Sense desmerèixer la qualitat de la banda i del disc, no puc sinó, trobar comparant amb treballs anteriors, i notar que es tracta d'un disc de cançons prou bones, com per no perdre en l'oblit, però que no van merèixer entrar al tracklist titular dels anteriors discos.

Víc Salda
24/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.