SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Mean Streak - Trial By Fire (2013)

Mean Streak - Trial By Fire
Mean Streak logo
Suecia

Trial By Fire

Power / Heavy Metal
Black Lodge Recording
2013


Temes

1. We Are One 04:22
2. Shine On 03:55
3. Thunderbolt 03:18
4. A Heartbeat Away 04:01
5. Bad Blood 05:13
6. Cast Away 03:39
7. Hangman´s Daughter 03:51
8. Into the Night 03:46
9. Let Love Rain 04:38
10. Tunnel Vision 04:13
11. Saints Are Falling 05:04
12. Trial by Fire 04:04

Formació

Veus: Andy LaGuerin
Guitarra: David Andersson
Guitarra: Tomas "Plec" Johansson
Baix: Peter Anderson
Bateria: Jonas Kallsback

Crítica

Dins de la saturació que viu l'escena actual, és inevitable, i imprescindible, haver de fer una selecció. És impossible poder assimilar les diferents i variades propostes que ens ofereix avui dia la nostra música. Això, òbviament enriqueix i va en favor dels diferents estils però també suposa un desequilibri important per a l'escena. Dins d'aquesta embull de bandes, com dic, es tendeix a seleccionar les que creiem millors i / o les que intenten aportar alguna cosa, per petita que sigui, a la saturada escena. Una d'aquestes bandes són els suecs Mean Streak, que ens presenten el seu tercer treball; Trial By Fire.

Ja amb el seu anterior àlbum; Declaration of War aconseguir cridar l'atenció i posicionar-se com una de les noves bandes amb un futur més prometedor. Amb Trial by Fire segueixen deixant clar el seu paper de banda prometedora, consolidant la seva actual posició.

En aquest disc han volgut donar un enfocament una mica més americà, sense deixar de banda les influències mes europees; Accept, Saxon, etc ..., sí que trobem temes fortament influenciats pel Glam americà dels 80, que actualment sembla estar revivint amb força força. Temes com Hangman s Daughter, Tunnel Vision, Bad Blood i Let Love Rain estan clarament influenciats pel Glam, des del tractament dels cors, les tornades i els riffs de guitarra.

Altres temes segueixen la línia ja marcada en el seu anterior treball i mostren les influències més clàssiques de la banda, com ara Thunderbolt, el qual es mostra com un tema molt Accept, sobretot en la seva base, partint de la seva riff inicial i una tornada novament molt americà.

Un altre dels temes més interessants el trobem a Shine On. Molt ben arreglat amb orquestracions, la cançó va creixent a poc a poc, trobant la seva força en una tornada bastant hímnic i recolzat en cors bastant clàssics.

El tema que dóna títol i tanca l'àlbum; Trial by Fire, es revela com un dels millors temes del disc. Una cançó potent, amb melodies ja clàssiques en el Power, cors amb aquest punt de hard rock "hollywoodià" i uns arranjaments de guitarra amb un toc certament fosc, que recorden una mica a Mercyful Fate i fan d'aquest, un tema bastant interessant.

We Are One, el qual obre l'àlbum, ens proposa un passeig vertiginós a través d'un tema veloç i molt directe, carregat de melodies ja conegudes pel gènere i bones orquestracions, un molt bon sol i una tornada de directe.

No podia faltar la balada i ho fan amb Cast Away. Un tema molt íntim a base d'acústica i corda clàssica que serveix com a base per a la veu pausada d'Andy LaGuerin.

A nivell de producció poc es pot dir avui dia. La banda sona impecablement bé, sobretot han tret un molt bon so a la bateria.

Un treball que compta amb la quantitat de cors que té aquest, i amb la clara intenció que han tingut, ho han sabut treballar des de la producció. L'ambientació d'alguns temes a base d'orquestracions (sense orquestra clar) està també molt aconseguida.

En definitiva crec que amb aquest treball, Mean Streak es consoliden com una de les bandes a tenir en compte per al futur. Aquest aire Glam, present en pràcticament tot l'àlbum, d'una o altra manera, suposa un canvi en la línia marcada, i s'acostés el disc a gent més amant d'aquesta època i estil i potser el allunyi del fan d'Heavy / Power mes clàssic . Potser en aquest sentit, l'àlbum aquest una mica desnivellat en favor de temes amb aquesta clara orientació mes Hard Rock.

Mirant-ho des d'un punt de vista positiu, un disc que arribés a un públic més ampli.

Devilsoldier
11/07/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.