SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Menzia - Way To Nowhere (2012)

Menzia - Way To Nowhere
Menzia logo
España

Way To Nowhere

Gothic / Progressive Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. D-Generation
2. Nasty Words
3. Your Muse
4. Lost in Madness
5. Puzzle Mind
6. Seven Years
7. Necrosis

Formació

Veus: Gat
Guitarra: Didac Narváez
Baix: Berni Navarro
Teclats: Montse Ballbé
Bateria: Roger Gomes

Crítica

La banda de metall progressiu alternatiu barcelonina "MeNZiA" tornen a la càrrega amb un segon treball d'estudi "Way To Nowhere" després de "Lamb s Skin for the Wolf". Un nou treball de set temes, prop trenta minuts on proposen un estil i una imatge que s'escapa de la convenció i la sistematització pròpia de qualsevol estil o gènere. Un treball i una banda en si que queda desmarcada de qualsevol casella estilística que forma dia a dia una singularitat pròpia fent-ho de forma molt atractiva i atraient per al públic oient.

"D-generation" inicia el disc convertint a l'una en el single al costat del clip promocional. Perfecta cançó per començar per la facilitat comercial del tema i la contundència del mateix amb un acompanyament de teclats molt aconseguit i una Gat que estarà enlluernador i poderosa al llarg de tot l'àlbum. "Nasty words" dóna pas al grup format pels meus dos temes favorits "Your museus" i "Lost in Madness", dos temes molt poderosos, canyers i amb una força desbordant. A destacar el treball immillorable de Gat i els beneïts peus de Roger al doble bombo. "Puzzle mind" configura el cinquè tema de "Way to Nowhere" en el qual hi ha un major joc de dinàmiques i intensitats que transporten automàticament el públic a una bipolaritat de tensió i calma constant. "Seven years" i "Necrosis" finalitzen el show dels "MeNZiA" de manera contundent seguint la mateixa línia alternativa que caracteritza tot el disc.

Un treball molt recomanable per a tot aquell que vulgui escoltar un metall diferent, alternatiu i singular. És cert que entre tema i tema no preval la diferència estilística ni estructural però qualsevol amant dels ambients electrosinfónicos tenebrosos i les veus agudes, estripades i majestuoses, sabran apreciar tan bon projecte.

Topillo
20/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.