SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Avalanch Gineta Rock (La Gineta)

Black Seal + Worth The Cavern Rock Club (Terrassa)

Born in Exile + Blavk Orb + Yakanyà + Devorate the Universe + Acts of God + La Banda de l'Agonia + Nuclear Winter Mercat Vell (Mollet)

Sylvania + Sákata + Black Fridays Live (Madrid)

Four Noses Monasterio (Barcelona)

Enemy Inside + Left4ever Utopia (Zaragoza)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Menzia - Way To Nowhere (2012)

Menzia - Way To Nowhere
Menzia logo
España

Way To Nowhere

Gothic / Progressive Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. D-Generation
2. Nasty Words
3. Your Muse
4. Lost in Madness
5. Puzzle Mind
6. Seven Years
7. Necrosis

Formació

Veus: Gat
Guitarra: Didac Narváez
Baix: Berni Navarro
Teclats: Montse Ballbé
Bateria: Roger Gomes

Crítica

La banda de metall progressiu alternatiu barcelonina "MeNZiA" tornen a la càrrega amb un segon treball d'estudi "Way To Nowhere" després de "Lamb s Skin for the Wolf". Un nou treball de set temes, prop trenta minuts on proposen un estil i una imatge que s'escapa de la convenció i la sistematització pròpia de qualsevol estil o gènere. Un treball i una banda en si que queda desmarcada de qualsevol casella estilística que forma dia a dia una singularitat pròpia fent-ho de forma molt atractiva i atraient per al públic oient.

"D-generation" inicia el disc convertint a l'una en el single al costat del clip promocional. Perfecta cançó per començar per la facilitat comercial del tema i la contundència del mateix amb un acompanyament de teclats molt aconseguit i una Gat que estarà enlluernador i poderosa al llarg de tot l'àlbum. "Nasty words" dóna pas al grup format pels meus dos temes favorits "Your museus" i "Lost in Madness", dos temes molt poderosos, canyers i amb una força desbordant. A destacar el treball immillorable de Gat i els beneïts peus de Roger al doble bombo. "Puzzle mind" configura el cinquè tema de "Way to Nowhere" en el qual hi ha un major joc de dinàmiques i intensitats que transporten automàticament el públic a una bipolaritat de tensió i calma constant. "Seven years" i "Necrosis" finalitzen el show dels "MeNZiA" de manera contundent seguint la mateixa línia alternativa que caracteritza tot el disc.

Un treball molt recomanable per a tot aquell que vulgui escoltar un metall diferent, alternatiu i singular. És cert que entre tema i tema no preval la diferència estilística ni estructural però qualsevol amant dels ambients electrosinfónicos tenebrosos i les veus agudes, estripades i majestuoses, sabran apreciar tan bon projecte.

Topillo
20/06/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.