SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Metallica - Lulu (2011)

Metallica - Lulu
Metallica
Metallica logo
E.E.U.U.

Lulu

Heavy Metal
Warner Music
2011


Temes

Disco 1
1. Brandenburg Gate 04:19
2. The View 05:17
3. Pumping Blood 07:24
4. Mistress Dread 06:51
5. Iced Honey 04:36
6. Cheat on Me 11:26

Disco 2
1. Frustration 08:34
2. Little Dog 08:01
3. Dragon 11:08
4. Junior Dad 19:29

Formació

Veus i guitarra: James Hetfield
Guitarra: Kirk Hammett
Baix: Robert Trujillo
Bateria: Lars Ulrich
Veus: Lou Reed

Crítica

La sortida al mercat d'un nou treball per part de Metallica, suposa tot un esdeveniment. Lulu està fent i farà córrer rius de tinta, tant liquida com digital, per tot el que suposa un projecte de les característiques d'aquest. Com ja és sabut, Metallica i el veterà Lou Reed (considerat el pare del Rock Alternatiu, primer amb The Velvet Underground i després en la seva carrera en solitari), van decidir gravar un àlbum junts. El projecte es va forjar el 2009, quan Metallica i Lou Reed van actuar en el concert del 25 aniversari del Rock and Roll Hall of Fame. Dos anys després ens arriba Lulu, el resultat de la unió.

M'és bastant complicat definir el disc musicalment. He tractat d'analitzar el que han volgut fer i sincerament em sembla una extravagància de "Rock Stars". Metallica fa molt temps que està per sobre d'estils i etiquetes. A cada un dels seus discos sempre han volgut anar més enllà. Donar un pas més que els altres. Sense entrar a valorar la qualitat de les obres, el que queda absolutament clar és que s'han convertit en una de les mes grans bandes de "rock" de la història. Coneguts i seguits a tot el món. Admirats i odiats com només els grans són capaços d'aconseguir.

En fi, que Metallica fan el que de dóna la gana. I aquest àlbum crec que és una bona prova d'això. Una extravagància pròpia de músics que estan de tornada de tot i que els importa sobretot tres comins. La cançó que pot il · lustrar això a la perfecció és Mistress Dread, un tema extravagant on els hi hagi. Crec que mai havia escoltat res igual.

Lulu es compon de 10 temes repartits en 2 CD. I una durada de gairebé hora i mitja. Temes extra-llargs en la seva majoria. Musicalment el definiria com un disc de rock amb influències de Metallica i Lou Reed, no m'atreviria a endinsar molt més. L'únic tema que es deixa sentir bastant és Iced Honey. Un bon tema cantat a duo entre Lou i James. La resta de temes cal escoltar-los i que cadascú tregui la seva conclusió.

En definitiva, una raresa discogràfica, que tan sols els seus creadors sabran el veritable sentit d'aquesta obra. Segueixo pensant que és un treball d'algú que ha arribat al punt cúspide de la seva carrera, que ja ho ha fet tot i que prova qualsevol cosa que els passi pel cap.

En fi, estrelles del rock.

Devilsoldier
05/11/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.