SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Mpire Of Evil - Hell To The Holy (2012)

Mpire Of Evil - Hell To The Holy
Mpire Of Evil
Mpire Of Evil logo
Reino Unido

Hell To The Holy

Thrash Metal
Scarlet Records
2012


Temes

1. Hellspawn 03:58
2. Metal Messiah 05:15
3. Waking Up Dead 04:21
4. Hell to the Holy 08:01
5. Snake Pit 04:12
6. All Hail 04:12
7. Devil 06:16
8. Shockwave 04:54
9. The 8th Gate 08:14
10. M-pire (Prelude) 03:27

Formació

Veusi baix: Tony "Demolition Man" Dolan
Guitarra: Mantas
Bateria: Marc Jackson

Crítica

Mpire Of Evil no és una banda més dins del panorama metalero internacional, de fet tot i ser un projecte de nova creació, el qualificatiu nobel els queda tan llunyà com la seva joventut.

Mpire Of Evil no és ni més ni menys que la nova banda en què s'han embarcat dos ex - Venom, Jeff Mantes i Tony "Demolition Man" Dolan

En el passat 2011 van fer el seu debut amb l'EP Creatures Of The Black i ara s'estrenen amb el seu primer disc Hell To The Holy.

Un nou començament per uns veterans, però el so continua sent veterà. Thrash metall de la vella escola, brut, pesat, sense refinar, brut i eixordador. ¿Arranjaments? Perquè ... No importa l'any en què estiguin, són els que són i no canviaran ara. El mateix gos amb diferent collaret, però vaja gos, encara li queden bastants mossegades de donar.

Els primers temes són més ràpids i agressius però amb una gran dosi de contundència i pesadesa marca de la casa. Temes com Metall Messiah faran les delícies dels nostàlgics del thrash dels 80.

Walking Up To Death i la pista que dóna nom al disc Hell To The Holy ja baixen el ritme entrant en una pesadesa de la qual ja no es recuperaran a la resta del disc. Pesats i contundents, guitarres pesades i repetitives acompanyades d'un martellejant doble bombo.

La veu de Tony Dolan és poc refinada, furiosa, rabiosa i fosca. No busquis un excés de tècnica i exquisidesa a Hell To The Holy, però no és això el que es busca en aquest disc, l'objectiu és un so abrupte i contundent,

Un retorn al passat, al thrash dels 80, un thrash brut i pesat, la foscor ha tornat dels hereus de Venom. Hell To The Holy intenta mantenir en peu el so d'antany en un moment que el thrash sembla estar vivint una segona joventut amb bandes més tècniques i amb un so més modern.

Sergi Arise "Hell"
20/08/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.