SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Nordheim - Lost In The North (2010)

Nordheim - Lost In The North
Nordheim
Nordheim logo
Canadà

Lost In The North

Folk / Black Metal
Autoproducido
2010


Temes

1. Lost in the North 02:50
2. Nightborn 04:38
3. Far Away 05:12
4. Beer, Metal, Trolls and Vomit! 03:29
5. Promise to the Gods 05:33
6. Glorious March 05:46
7. Sailing the Drakkar 03:35
8. Old Crazy Man 03:03
9. Beyond the Howling North 04:31
10. Blessing from the Stars 04:21

Formació

Veu i guitarra: Warrax
Guitarra: Fred
Baix i veus: BenFok
Bateria: Phil Poul
Teclats: Thom

Crítica

Sorgits de les gèlides i boscoses terres de Canadà, criats per grans óssos Grizzlies, van néixer el 2006 aquesta banda de folk-black metal. Actualment sense segell, i amb una curta discografia on trobem una demo de l'any 2009 amb 3 temes que posteriorment també estan inclosos en el seu únic àlbum fins al moment i que és el que analitzarem en aquesta review. Actualment estan component els temes del seu proper àlbum.

Lost in the North, tret oficialment el 8 de novembre de 2010 i autoproduït per la banda, gravat en els MGL Studio per Maxime. Masteritzat per Jean-François Dagenais (Kataklysm). Portada dissenyada per Francoeur (Kalter, Farsight). Amb 10 temes que ens porten a uns 43 minuts de pur folk-black/death metall que no ens deixa descansar ni un minut, que ens fan sacsejar el cap sense parar, ple de melodies enganxoses tant amb guitarres com teclats (amb algun so de acordió).

A primera vista, el disseny de la portada brutal, molt bo, i s'identifica molt bé amb la música que escoltarem dins, sens dubte una bona feina que ens mostra una portada dura, plena de trolls víkings, festers i guerrers enmig de les terres nevades.

En general, el so podria ser millor, especialment les distorsions de guitarra, so bastant saturat, però bon nivell de volums, de mescla i masterització.

Quant composició, genial, aquests controls canadencs es nota que porten l'estil a les venes i saben com ha de ser un bon tema de folk-metal, potser com a petita critica, és que tots els temes s'assemblen una mica entre si, però si és important que encara que se li poden atribuir bastants influències, en general, no són còpia de ningú, han aconseguit trobar un estil més o menys propi, però si hagués de triar, diria que tiren cap a grups com Ensiferum, Wintersun, Finntroll. ..

Per començar, tenim una bona intro que et fica en l'ambient, una mica repetitiva i plana, però correcta. "Nightborn" i "Far away" són un clar exemple de la línia general del disc. Posteriorment, ens trobem amb la que crec és la millor cançó del disc, una d'aquestes cançons que el títol ja ho diu tot, que només per això ja tens ganes d'escoltar: Beer, metall, trolls and Vomit!, Una d'aquestes cançons que et costés treure't del cap i que et convida a fer el troll en una lúgubre taverna bevent hidromel.

Seguim amb una de les pitjors cançons del disc, Promise to the gods, una cançó que sembla que sigui una mica de farciment, però que arreglen amb la següent: Glorious March, encara que té algun passatge una mica més avorrit, en general és una bona cançó amb melodia bastant festera. Sailing the drakkar és una de les cançons més ràpides de l'àlbum, correcta i amb bona feina de teclats. I en aquest punt arribem al segon punt d'inflexió, Old Crazy man, un altre dels singles d'aquest CD amb molt bones melodies, 1 bons riffs de guitarra i bona feina de la bateria.

I ja entrem a la recta final, amb Beyond the howling north, una cançó amb bastants canvis de ritme i sobretot amb un bon treball vocal, com en gairebé tot l'àlbum. Per finalitzar trobem "Blessing from the stars", el tema ideal per donar punt i final a aquest primer LP d'Nordheim, una cançó que resumeix la idea principal del CD i amb la força suficient per quedar-te amb ganes de més, amb ganes de escoltar el segon CD que estan actualment component i que com bé diuen ells mateixos, serà un bon disc! Fins llavors, a gaudir d'aquest bon àlbum de debut d'aquesta banda que promet bastant dins de l'escena, i sobretot reflecteix el moviment de grans bandes que estan sortint de Canadà.

Metxo
06/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.