SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Northland - Northland (2010)

Northland - Northland
Northland
Northland logo
España

Northland

Folk / Melodic Death Metal
Black Bards Entertainment
2010


Temes

1. Prelude To Revenge 01:27
2. Revenge 04:48
3. Immortal Forest Song 04:40
4. The Old Town's Inn 03:27
5. Lord Of The Flies 02:38
6. Everything Becomes Dust 04:50
7. Path To... 01:28
8. Northland 05:28
9. Distant Land 04:10
10. Where The Heroes Die 04:50
11. Withering Rose 07:05

Formació

Veu i guitarra: Pau Murillo
Guitarra: Alex Fernández
Baix: Vic Adiego
Bateria: Dani Mateu
Teclats: Pol Lemaire
Violí: Pau Vazquez

Crítica

Northland és un grup barceloní que porta ja bastants anys sonant com a grup de Folk Metal nacional. I per fi, després de diverses maquetes, l'any passat van editar el seu primer LP de la mà de Black Bards Entertainment i que han presentat al nostre país acompanyant Equilibrium i Suidakra.

En aquest disc que porta el mateix nom del grup trobarem un bon so, arranjaments amb gran varietat d'instruments tradicionals i sobretot un so similar a bandes com Ensiferum. Temes ràpids, de mig temps, canvis de ritme, molts cors, veus guturals i netes. Els teclat i el violí són els responsables de crear un atmosfera folk i en moments puntuals fins i tot festiva, en la meva opinió potser massa presents, però això és una opinió personal.

Arrenquen amb la introducció de rigor donant pas a dos temes ràpids Revenge i Immortal Forest Song, sent un inici molt directe deixant clar qui són i quina és ell estil de Northland. En aquest punt àlgid arribem a Old Town s Inn el tall més festiu de l'àlbum, típica cançó que si sona al bar amb els col · legues et farà cantar i brindar.

Després d'un altre enllaç ens trobem amb els Northland més foscos, com bé diu el mateix títol Everything Becomes Dust done les guitarres són més pesades i el teclat ens fa sucumbir en la tristesa.

Aquest serà el punt de infexión per a mi en aquest treball, a partir d'aquí trobarem peces de mig temps i amb constants canvis com Northland, la lenta Distand Land on compten amb l'ajuda d'una veu femenina i tancant el disc amb Where The Heroes Die i Withering Rose.

Molt bona feina de Northland en aquest el seu primer treball, un so similar al d'altres grups nòrdics que estan tenint molt èxit en aquests moments en què el Folk Metall té gran acceptació per part del públic.

Sergi Arise "Hell"
05/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.