SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Offtopic - Impacto (2011)

Offtopic - Impacto
Offtopic
Offtopic logo
España

Impacto

Heavy Metal
Autoproducido
2011


Temes

01. Cuarto Sello 3:37
02. Fuera de si 3:56
03. Siempre 4:20
04. El Elegido 4:02
05. Abrázame 2:51
06. Pierde el Control 4:11
07. No hay Nada 4:47
08. Intro Iberia 00:37
09. Iberia 4:26
10. 20 Años 4:26
11. El Caminante 4:46
12. Hoy Tocas para Mi 4:13
13. Más 3:15
14. Sigo Viva 3:27

Formació

Veus: Rosa Ibáñez
Guitarras: Toni Sánchez-Gil
Baix: Jose Luís López
Bateria: Cristian Millán

Crítica

Tercer disc d'aquesta banda madrilenya que comença a fer-se un lloc en l'escena nacional, sobretot després d'aquest disc, Impacte, d'un nivell excepcional i una qualitat molt alta.

El disc es mou per l'heavy clàssic de tota la vida, però adornat i pujant de nivell, gràcies a tocs i influències d'altres estils com poden ser el blues o el funky.

No sé si serà que canvien els meus gustos, o que la qualitat de les veus últimament és excepcional, però a mi mai m'havien agradat els grups de metall amb veus femenines, i últimament i sobretot a grups espanyols, em trec el barret davant d'aquestes actuacions vocals. Rosa Ibañez realitza un treball fantàstic, donant molta brillantor i te molts matisos als temes amb la seva veu. Així mateix, com a única guitarra Toni Sanchez-Gil realitza una tasca de gran qualitat recolzat amb un baix amb molta força a dits de Jose Luís López i que respon, segurament, a un nivell musical superior, introduint tot tipus de referències a altres estils que marquen ja un segell i una empremta pròpia de Offtopic, marcat per uns ritmes als pals de Cristian Millán.

Perquè els lectors es facin una idea, és un disc d'aquells que et sorpreneu, xiulant una melodia de l'àlbum pel carrer o cantant algun tema, que ni tan sols eres conscient que sabies la lletra o parts d'ella.

Comentant el disc en si, m'agradaria destacar alguns temes, tot i que és molt complicat, ja que el que si que no es podria fer, és destacar cap dolent.

El disc obre amb Cuarto sello, tema que pots escoltar a la sisena emissió de Satan Arise Ràdio. És una obertura d'àlbum amb un riff molt heavy i una bona carta de presentació del que anem a escoltar.

Amb un altre gran riff, marca de la casa, obre també fora de si, mig temps guitarrer, amb una tornada bastant enganxós.

Sempre és un tema més fosc, amb reminiscències de metall pesat, amb melodies amb un toc exòtic, amb una tornada una altra vegada, que no et pots arrencar del cap, i et trobes colpejant el que tinguis a mà al ritme del goliath.

L'escollit és un tema més rocker, igual que Hoy tocas para mi o Más, seguint tots dos de la línia guitarrera que marca la banda i de tornada memoritzable per part de l'oient de manera inconscient.

Dues balades o més aviat temes lents, conté l'àlbum: Abraça'm i 20 Anys. Dos grans temes, especialment l'últim amb un munt de sentiment. I és que no es pot concebre un bon disc de metall sense alguna bona balada, i en aquest punt tampoc flaquegen!

Pierde el control, mereix ser destacat pels seus tocs funkyes i Iberia, amb el seu corresponent Intro, com a tema que a més d'enganxar, et fa moure el cos, sense adonar-te, ja que té un ritme que no et deixa estar assegut en una cadira, ni molt menys!

El disc el tanca Sigo Viva, un tema, que com la que obre el disc, té uns riffs molt heavys i deixa l'oient després de 14 temes, pensant que llàstima que no tingui 16.

En definitiva, si us heu adonat, he dit que anava a remarcar alguns temes del disc i resulta que els he comentat pràcticament tots, perquè cap té desperdici!
Recomendadísimo àlbum, especialment per als amants de metall cantat en castellà.

Víc Salda
19/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.