SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Bridge to Nowhere + Serapis Project Rock Palace (Madrid)

Easy Rider Transylvania (Vigo)

Pagan's Mind - Heavenly Ecstasy (2011)

Pagan's Mind - Heavenly Ecstasy
Pagan's Mind logo
Noruega

Heavenly Ecstasy

Progressive Metal
Steamhammer Records
2011


Temes

1. Contact 0:49
2. Eyes of Fire 05:50
3. Intermission 05:43
4. Into the aftermath 05:22
5. Walk away in silence 05:09
6. Revelation to the end 08:33
7. Follow your way 05:19
8. Live your life like a dream 05:56
9. The master's voice 05:17
10. Never walk alone 06:10
11. When angels unite 02:05
12. Create your destiny 05:50
13. Power of Mindscape 04:17

Formació

Veus: Nils K. Rue
Guitarra: Jørn Viggo Lofstad
Baix: Steinar Krokmo
Teclats: Ronny Tegner
Bateria: Stian Kristoffersen

Crítica

Interessantíssima proposta musical la que ens porta des de Noruega aquesta banda, amb uns quants àlbums ja a l'esquena.

Aquesta banda, despunta per tenir una qualitat enorme, ja no només a l'hora d'interpretar, sinó a l'hora de compondre. De tots és sabut, que l'estil anomenat "progressiu" pot arribar a fer-se pesat i haver d'estar en predisposició per escoltar-lo, ja que són temes molt elaborats, generalment no són ràpids i tenen tant adorn, que l'oient es perd. Doncs aquests nòrdics ens proposen un metall progressiu fresc que en cap cas cansa ni es fa pesat.

Les melodies que ens ocupen, són d'altíssim nivell i acaben penentrando soles al teu cervell, amb l'afegit que a més, en ser complexes d'interpretar i molt riques en matisos, a cada escolta gaudeixes de noves sensacions.

El disc més compta amb una bona varietat de tempos i sons. Es pot escoltar temes molt ràpids i pesats com Into the Aftermath o més lents i treballats com Live your life like a dream

M'agradaria destacar alguns temes per la seva originalitat i concretament un Revelation to the End que tenen una melodia on es barregen acords foscos i tètrics propis del gènere, per acabar el tema amb la mateixa melodia vocal però donant-li un gir a les guitarres molt més que interessant .

Per posar-li un però al disc, trobo que la veu, que és excel · lent i li queda de meravella, però alhora és potser, i repeteixo, sent més que notable, la que impedeixi a la banda diferenciar-se del tot arribant, ja no al excel · lent, sinó a la matrícula

Després de l'escolta d'aquest disc, queden moltes ganes, en cas que no coneguessis a la banda, d'investigar els seus treballs anteriors, que també van collir grans crítiques.

Excel · lent disc en les seves primeres escoltes, però probablement després de noves escoltes afegeixi noves sensacions, així que estigueu atents a propers comentaris!

Víc Salda
17/06/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1182
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.