SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Arkona - Stenka Na Stenku (2011)

Arkona - Stenka Na Stenku
Arkona logo
Rusia

Stenka Na Stenku (EP)

Pagan / Folk Metal
Napalm Records
2011


Temes

1. Stenka na Stenku 02:36
2. Valenki 03:05
3. Goi, Rode Goi! (acoustic) 05:46
4. Skal (feat. Freki of Varg) 02:34
5. Duren' (Svarga cover) 06:27
6. Noviy Mir (Shaman cover) 04:03

Formació

Veus: Masha "Scream" Arhipova
Guitarra: Sergei "Lazar"
Baix: Ruslan "Kniaz"
Instruments de vent: Vladimir "Volk"
Teclats i bateria: Vlad "Artist"

Crítica

Després de dos anys des Goi, Rode, Goi! Arkona ens avança aquest Stenka Na Stenku preludi del que ha de ser el seu pròxim disc. Arkona és una banda de paguen / folk metal russa caracteritzada principalment per estar liderada per una veu femenina, Masha "Scream" Arhipova, fet que la diferència de la majoria de bandes de folk metal. La seva música està plena d'influències tradicionals eslaves barrejades amb un metall ràpid i directe amb sabors death. Cal intentar no confondre'ls amb diverses bandes també de l'est que practiquen Black metall sota el mateix nom.

El primer que destaca de Stenku Na Stanka és la seva brevetat, una mica menys de vint minuts repartits en sis talls, això ens deixa una mitjana una mica escassa, però si a sobre dos temes passen dels cinc minuts el resultat és la brevetat en els altres i és que tres de les pistes no passen dels escassos tres minuts, deixant-nos amb ganes de més. Masha "Scream" en aquest cas és No-scream, aquest EP està a mig camí entre el festiu i el bohemi gairebé, l'agressiva veu de Masha s'ha adaptat a la versió acústica de Goi, Rode, Goi! i als altres temes a la perfecció deixant els seus "crits" per a una altra ocasió.

Temes directes i festius com el que obre i dóna títol a l'EP, Stenka Na Stenku o Valenki amb tot just tres minuts ens porta a un èxtasi festiu per deixar-nos amb un coitus interruptus encara que amb bon gust de boca. La quarta peça, Skal compta amb la col · laboració de Varg i l'Ep es tanca amb dues versions, Durin 'dels Ucraïnesos Svarga i Noviy Mir de Shaman.

Stenka Na Stenku per a alguns serà un pas enrere per Arkona, però sembla més aviat el típic treball que intenta treure'ls del seu so de sempre com a disc de rareses o per diversió. Sigui d'una manera o d'una altra no és un mal disc, tot el contrari, curt potser, però no per desacreditar ni criticar-los.

Sergi Arise "Hell"
10/06/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.