SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Pictured - The Strand Of Time (2012)

Pictured - The Strand Of Time
Pictured
Pictured logo
Francia

The Strand Of Time

Melodic Death Metal
Klonosphere
2012


Temes

1. Another 04:48
2. Metal 05:00
3. Howling Forest 05:04
4. Black Bile 03:51
5. To Hell and Back 05:29
6. Curses 04:52
7. The Dwelling 04:57
8. Stranger 04:18
9. The Strand of Time 04:40

Formació

Veus i guitarra: Niko Beleg
Guitarra: Sébastien Le Bellec
Baix: Sylvain Coïc
Bateria: Thomas Coïc

Crítica

Els francesos Pictured han editat el seu primer disc de llarga durada, The Strand Of Time amb el segell Klonospehere. Pictured es va formar en 2007 amb membres de la banda Aponium i després de cinc anys d'història, una demo i un EP titulat de The Dwelling s'han embarcat a The Strand Of Time.

Pictured practiquen un death melòdic de tall tècnic i variat. Ritmes accelerats i frenètics, adornats amb riffs ràpids i puntejos treballats amb una base rítmica realment potent i igualment tècnica. I és que un grup d'aquest calibre i estil sense una bona percussió seria bastant decebedor.

Es mouen en un death que es pot comparar sense problemes i sense haver de salvar molt les distàncies amb bandes com Children Of Bodom o Arch Enemy, tantes vegades comparades amb bandes de death melòdic com exemples de l'estil. Però és que Pictured són un fidel exemple de banda que ha sabut inspirar-se en el millor de cada estil i influència i destil · lar el que realment marca la diferència i ho han sabut aplicar a The Strand Of Time.

Des del primer tall, Another, la intensitat de The Strand Of Time és alta, posant el llistó en una posició elevada combinant riffs contundents i pesats amb puntejos i passatges molt més suaus i melòdics.

La veu d'en Niko Beleg, que compagina els pulmons amb les sis cordes, és prou fosca per donar un toc tràgic i melancòlic amb l'esquinçat que el caracteritza. És el cas d'aquesta veu que sense ser un gutural molt potent s'acobla a la perfecció amb el so de la banda.

Si ens endinsem en els temes, podem trobar Metall, segon tall, que com el seu nom indica sembla ser una declaració d'intencions sobre el que fan, un tema contundent i intens adornat amb les guitarres que alternen riffs afilats amb moments més relaxats plens de potència . Howling Forest obre pas a la imaginació amb una intro relaxada que és avortada per una guitarra amb molta reverberació, un mig temps fosc i intens que et portarà per passatges foscos i malenconiosos. Black Bile, el tema més curt de l'àlbum ens torna a ficar el peu a l'accelerador, un tema sense pauses ni treves, speed death a tot drap. O The Dwelling, amb una intro captivadora ens porta a un tema d'allò més power, ràpid i melòdic, un tema que com algun altre ja pertanyia al seu anterior EP.

The Strand Of Time, un disc que ha sabut concentrar i barrejar el millor de molts anys de death melòdic en forma d'influències per parir aquest gran disc que esperem no quedi ocult amb la gran quantitat de bandes emergents que practiquen aquest estil avui dia, un estil ple de força i sentiment.

Sergi Arise "Hell"
30/08/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.