SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Powerwolf - Blood Of The Saints (2011)

Powerwolf - Blood Of The Saints
Powerwolf logo
Alemania

Blood Of The Saints

Power Metal
Metal Blade Records
2011


Temes

1. Agnus dei (Intro) 00:48
2. Sanctified with Dynamite 04:24
3. We Drink Your Blood 03:42
4. Murder At Midnight 04:45
5. All We Need Is Blood 03:35
6. Dead Boys Don't Cry 03:23
7. Son of a Wolf 03:58
8. Night of the Werewolves 04:28
9. Phantom of the Funeral 03:07
10. Die, Die, Crucified 02:58
11. Ira Sancti (When the Saints Are Going Wild) 06:25

Formació

Veus: Attila Dorn
Guitarra y Baix: Charles Greywolf
Guitarra: Matthew Greywolf
Teclats: Falk Maria Schlegel

Crítica

Powerwolf és una banda de power metall alemanya, aquesta frase era d'allò més habitual fa uns anys en què el power metall d'origen alemany o de països centreeuropees i nòrdics omplien l'oferta musical metalera. Dir power alemany no era una simple referència al seu lloc d'origen, suposava una carta de presentació, "fem power a l'estil de Helloween, Gamma Ray, Blind Guardian ...". Powerwolf comparteixen els dos significats, tenen un origen alemany, encara que també tenen membres romanesos, i el seu estil és el power metall que tant ens ha fet gaudir durant anys.

En Blood Of The Saints segueix la imatge burleta sobre el religiós, tot el disc aquesta plens de aleluyahs sarcàstics, cable que ens recorda a tants "power", "steel", "metall" usats pels grups defensors del metall a l'estil més Manowar , Virgin Steel ...

Si bé és cert que Powerwolf tenen un estil propi marcat pel so èpic i ple de reververaciones de cors i teclats, sense anar més lluny en aquest disc s'han gravat en una església, aquest àlbum està ple de referències a grans llegendes del metall. No costarà a ningú percebre influències clares de Running Wild, Manowar, Helloween, Iron Maiden, Hammerfall. Cal remarcar que parlo de gestos, no d'imitacions i és que molts temes passen per fases en què estan estampades els trets de terceres bandes imagino de forma molt intencionada, més tenint en compte el caràcter burlesc de l'àlbum.

Un disc amb un so perfecte, amb uns cors i teclats que com ja he comentat han estat gravats en una església, donant-li un punt de veracitat a uns efectes idonis per abordar el tema religiós. Si t'agrada el power alemany, velocitat, melodia, contundència no deixis d'anar a combregar amb Powerwolf, tens el gaudi garantit celestialment!

Sergi Arise "Hell"
16/08/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.