SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Arven - Music Of Light (2011)

Arven - Music Of Light
Arven logo
Alemania

Music Of Light

Epic / Melodic / Gothic Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Music Of Light
2. On Flaming Wings
3. Rise Your Cups
4. My Dear Freiend
5. World Of Hatred
6. Dark Red Desire
7. Midwinter Nights
8. Till Death Do Us Part
9. Ruined Castle
10. A Stranger's Story

Formació

Veus: Carina Hanselmann
Guitarra: Anastasia Schmidt
Guitarra: Ines Thomé
Baix: Lisa Geiß
Teclats: Lena Yatsula
Bateria: Till Felden

Crítica

Des Massacre Records ens arriba Music Of Light, dels alemanys, o podria dir, alemanyes gairebé, Arven. El grup està format per cinc noies i l'únic noi s'amaga després de la bateria. No és només un grup liderat per una noia, sinó que tot el pes el porten elles. L'estil és una barreja de simfònic, molta èpica, una mica de folk, una mica de power ... una barreja ja coneguda per tots i que han sabut donar forma sense que resulti pesat.

És un disc amè en tot moment, els temes són prou variats perquè no resulti lineal, riffs de guitarres atractius i la veu de Carina Hanselmann compleix amb nota les expectatives d'un grup de metall simfònic amb melodies enganxoses i en alguns casos precioses. No falten les balades i mitjos temps a Music Of Light, una cosa habitual en aquest tipus de bandes, però alternades amb temes més ràpids i amb abundants influències folk i detalls èpics.

Pel que fa als temes, Music Of Light obre amb el tema que clau el mateix nom, un tema molt melòdic, adornat pels so d'un violí que ja ens avisa del que abans esmentava, aquesta reiterada presència folk, un tema bastant simfònic i enganxós, del millor del disc. On Flaming Wings, un tema més ràpid i amb una melodia amb molt de ganxo i Rise Your Cups, un tall molt medieval, en el qual la flauta introdueix uns riffs ràpids i directes que aniran intercalant-se amb canvis de ritme. I arribem a la balada del disc, set minuts ni menys.

World of Hatred trenca amb la balada, un tema ràpid, melòdic i amb cors èpic. Un cru riff de guitarra ens manté amb ganes de més en Dark Xarxa Desire, Midnight Nights, un tema ple de canvis de ritme, amb on Carina fa un gran treball vocal en les melodies.

Ja a la recta final li èpica Till Death Do Us Apart, Ruined Castle amb grans riffs i tancant amb A Stranger s Story, mig temps amb moments més ràpids que segueixen la tònica de tot el disc, riffs enganxosos, melodies treballades i uns teclats èpics per donar aquesta atmórfera medieval al grup.

Sense inventar res de nou, ni falta que fa, Arven ha aconseguit un primer disc molt sòlid, amb grans riffs i sobretot una gran veu, sabent combinar power, simfònic i folk a la perfecció.

Sergi Arise "Hell"
28/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.