SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Quinta Enmienda - Ne Bis in Edem (2010)

Quinta Enmienda - Ne Bis in Edem
Quinta Enmienda
Quinta Enmienda logo
España

Ne Bis in Edem

Power Metal
Autoproducido
2010


Temes

01. Intro
02. Mi Libertad
03. El Viejo Codigo
04. Dulce Prisión
05. Oscuro Amanecer
06. Desde el Infierno
07. Exiliado
08. Prisionero
09. Quinta Enmienda

Formació

Guitarra y Veus: Miguel
Guitarra: Dani
Baix: Sergi
Bateria: Iván
Teclats: Jesús

Crítica

Ara que el metall està vivint una nova etapa al nostre país, ara que sembla que per fi viu de nou una bona època, sorgeixen grups als quals cal prestar atenció i no deixar-los escapar.

Un d'aquests grups és Quinta Enmienda, uns joves amb ganes de lluitar per la música i així ho demostren en el seu cd Ne Bis in Edem.
Cinquena esmena es va crear l'any 2006 a la població Madrilenya de Getafe.
Encapçalats per Miguel amb la composició de les cançons i les veus, tenim a Dani a la guitarra, Ivan a la bateria, Sergi en el baix i ja per acabar a Jesus en els teclats.

En escoltar el Cd ens sorprenen amb una intro on el teclat ens dóna una tranquil · litat i ens fa pensar que serà un metall molt melòdic, però els riff de guitara trenquen aquesta tranquil · litat i ens demostren que estem davant d'un cd potent.

En escoltar Mi libertad, sense saber encara que m'esperava al CD, m'ha recordat a Tierra Santa (no m'agrada fer comparacions, però ha estat així).
Les guitarres prenen protagonisme al costat la bateria, canvis de ritme inesperats en tota la cançó, una lletra que ens fa pensar que hem de seguir endavant i així ho fem amb la resta del disc.

El tercer tema que trobem en Ne Bis in Edem és El viejo código. Escassa de lletra però amb una tornada enganxosa, el ritme desenfrenante que ens dóna la cançó fa que instintivament moguem el cap des del principi a la fi.

Sorpresa molt grata a l'escoltar Dulce Prisión, rapidesa tant en el ritme com en la lletra, accelerada al principi deixant gairebé sense alè a Miguel, i que de nou ens van sorprenent amb uns canvis de ritme, que a mi particularment, aquesta acció m'ha arribat al més profund.

En començar Oscuro Amanecer, pensava que seria la balada de l'àlbum, de nou tranquil · litat trencada per les potents guitarres demostrant així que Quinta Enmienda sorprenen amb cadascuna de les cançons. Impressionant sol de guitarra i teclat donant protagonisme per uns minuts a Iván ia Jesús.

Des del Infierno y Exilado són els següents temes del LP: power metal del més pur, amb unes lletres molt cuidades en les dues cançons i predominant de nou el estripar de les guitarres amb una potent bateria que els amants del gènere gaudiran segur.

Una veu femenina obre Prisionero, ella és Flor Luna, qui acompanya Miguel al llarg de tota la cançó.
Barreja de veus molt agradable, sense deixar de banda la força que fins ara hem tingut al llarg de tot el cd.

Quinta Enmienda és l'últim tema del disc i el que dóna nom al grup de la banda donant el colofó ​​final amb un registre vocal de Miguel diferent al que al llarg de tot el CD ens ha tingut acostumats.

Bona qualitat instrumental, lletres elaborades i un grat sabor vocal en acabar d'escoltar Ne Bis in Edem, mantinguem els ulls oberts amb aquests nois que segur que donaran molt de què parlar .... I més d'una sorpresa ens tindran preparada.

En breu us seguirem informant en Satan Arise, ja que estan a punt de treure un nou llançament sota el nom de Phoenix Rising!

Akasha
08/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.