SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Rage - 21 (2012)

Rage - 21
Rage logo
Alemania

21

Power / Heavy Metal
Nuclear Blast
2012


Temes

1. House Wins 01:30
2. Twenty One 06:16
3. Forever Dead 06:20
4. Feel My Pain 05:40
5. Serial Killer 05:45
6. Psycho Terror 06:57
7. Destiny 05:13
8. Death Romantic 05:59
9. Black And White 05:20
10. Concrete Wall 03:50
11. Eternally 05:09

Formació

Veus i baix: Peter "Peavy" Wagner
Guitarra: Victor Smolski
Bateria: André Hilgers

Crítica

El trio alemany Rage torna a la càrrega amb 21, el que, com ja va passar amb XIII, suposa el seu vintè primer àlbum d'estudi, comptant amb el disc Prayers of Steel (1985) editat sota el nom de Avenger.

Aquests 21 treballs transcorren en gairebé 30 anys d'una carrera marcada per diferents etapes i per molts músics que han passat per la banda, deixant a Peter "Peavy" Wagner com a líder absolut de Rage. En aquests gairebé 30 anys, Rage han demostrat no saber conformar-se i sempre han volgut donar passos cap endavant sense por, unes vegades més encertadament i altres vegades no tant.

L'última etapa de la banda, des de l'arribada de Victor Smolski, no és una excepció a això. Mantenint certs senyals d'identitat aportades per Peavy, el so actual dels germans no es pot entendre sense Victor a la banda. Victor ha aportat estabilitat, un so modern que s'adapta Rage als temps que corren i sobretot molta qualitat en totes les composicions. És un complement, a l'hora de compondre, perfecte per Peavy.

21 és una feina poc superficial, bastant atrevit, molt madur i amb molta personalitat. El so a experimentat una certa baixada de tons doncs la banda sona més contundent. I la veu de Peavy sona més greu també.

En els temes, doncs varietat; Psycho Terror és del millor de l'àlbum, amb riffs que van des del Thrash fins al Rock progressiu. Feel My Pain, amb un començament atrevit per desembocar en un tema rude amb molta essència Rage. Destiny és un tema Rage de sempre, ràpid, contundent i tornada marca de la casa. Forever Dead ens mostra a uns Rage molt atrevits, sonant molt directes i barrejant-ho amb una tornada més clàssic. Serial Killer és un tema una mica mes fosc, on Peavy mostra registres fins ara força desconeguts sortint bastant airós de la situació. Death Romantic és un altre tema bastant actual amb una tornada Rage 100%. El disc el tanca Eternally, un tema regravat, que el 2007 s'incloïa en l'àlbum "Nuclear Blast All Stars Into The Light" compost íntegrament per Victor Smolski, on Peavy apareixia en un tema i on André Hilgers era un dels bateries l'àlbum.

Un treball una mica mes complicat en la seva estructura que els seus últims predecessors. Amb algun tema una mica de farciment, que augmenta la durada i rebaixa la satisfacció. Amb prou qualitat, com és costum en Rage, sobretot a la guitarra on Peavy trobar en Victor al millor guitarrista que a tingut Rage en la seva història.

Temes atrevits en la seva composició i en el seu so, fent que Rage soni acord amb els temps, sense perdre aquest aroma tan característic i tan clàssic de la banda.

Un treball al qual caldria dedicar temps i que cadascú tregui el millor de l'.

Devilsoldier
16/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.