SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Scandelion - Garden of Lies (2011)

Scandelion - Garden of Lies
Scandelion
Scandelion logo
España

Garden of Lies

Gothic Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. Genesis of Decadence
2. Fatal Beauty
3. Apocalypse Flower
4. Sparkles
5. Angelo Nero
6. Butterfly Agony
7. Swan's Lament
8. Ghost of Your Soul
9. The Garden of Lies

Formació

Veus: Sonia Hernandez
Guturales y Teclats: Jorge Afonso
Guitarras: Ancor Amador
Baix: Pedro Burgazzoli
Bateria: Borja Santana

Crítica

La simfonia de les emocions ...

Des de les Palmes de Gran Canària ens arriba una interessantíssima proposta de metall gòtic a càrrec de Scandelion, una banda molt aplicada formada per Sonia Hernández a les veus, Ancor Amador a la guitarra, Jorge Alfonso als teclats, Pere Burgazzoli al baix i Borja Santana a la Bateria, que ens mostra clarament el que és el concepte de metall amb classe.

The Garden of lies, títol d'aquesta tercera publicació de la banda, és un viatge atmosfèric cap a les profunditats d'una simfonia de emotives sensacions la amfitriona és la melodiosa veu de la soprano lírica Sònia Hernández, conreada al Conservatori de Música de Les Palmes de Gran Canària, amb un timbre celestial i una tècnica molt treballada, a destacar la seva facilitat d'arribar als aguts aconseguint un so totalment natural i profund.

La veu angelical de la soprano és acompanyada per una profunda i suau veu gutural de la mà de Jorge Alfonso (teclats), realitzant d'aquesta manera una tècnica molt comuna en aquest estil, la Bella i la Bèstia. Aquesta combinació de veus crea un relaxant atmosfera que reflecteix un clar contrast entre la bellesa i la foscor.

En aquest viatge trobem temes molt èpics i plens d'energia com Fatal Beauty o Swan s Lament, aquest últim conté una important base simfònica amb alguna pinzellada d'estil wagnerià, temes amb una base més doom com Apocalypse Flower, que recorda una mica als dels primers discos de la banda sueca Draconian, així com una balada Angelo Nero escrita i cantada en la llengua de Dante, en la qual la bèstia es converteix en príncep mostrant el seu costat més sensible, oferint així un emocionant duo amb la donzella. També crida l'atenció la petita base electrònica present en Sparkles que aporta un toc més modern a l'estil seguint així els passos de bandes com Theatre of Tragedy, Mandragora Scream o Amaranthe.

Lamentablement el metall gòtic és un estil no molt seguit aquí a Espanya, en aquest cas hem de donar un vot de confiança a aquesta banda perquè elevin aquest estil al nivell que es mereix amb la seva excel · lent material musical.

Aloysia
31/01/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.