SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Siberia - A War Inside My Head (2012)

Siberia - A War Inside My Head
Siberia
Siberia logo
España

A War Inside My Head

Hardcore / Progressive Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Azzacov
2. Sungazers
3. Even If There Is No Hope
4. Petrov
5. Sheriff Wolf
6. Yakuza Smile
7. Parasomnia
8. The End Of The Murders
9. Low Cost Love In Whitechapel
10. Extinction
11. Death Or Glory

Formació

Veus: Carlos Sáez
Guitarra: Víctor López
Guitarra: Daniel G. Nogales
Baix: Marc Agudo
Bateria: Alberto López

Crítica

Siberia presenten aquest disc titulat A War Inside My Head tenint una excel•lent resposta per part del públic. Esgotant pràcticament totes les còpies d'aquest mateix àlbum. Difícil de classificar en un estil en concret. Ja que ens brinden reminiscències del death metal melòdic i metalcore entre d'altres. Ells prefereixen definir-se com hardcore progressiu.

A War Inside My Head conté molta diversitat en els temes que el componen. Creant una clímax personal i original en la música que practica la banda per aquest àlbum.

Siberia és un grup de músics molt experimentats treballant així en un producte de qualitat professional amb molt esforç i afany.

Centrant-nos més en aquest A War Inside My Head es fa una mica estranya a la primera escolta per estar carregat de moltes reminiscències diferents que es detecten en els temes. Diversos i res típics. Bé per això, d'estil personal i originals. A mesura que transcorre l'àlbum acaba atrapándote fent descobrir molt més d'aquesta banda en una escolta més a fons.

L'àlbum s'inicia amb la introducció "Azzacov" donant pas a "Sungazers". Les estructures dels temes es surten del comú, de fet, molts matisos es surten del comú.

"Even There Is No Hope" recorda bastant a uns primers Avenged Sevenfold i els temes que prossegueixen recorden en alguns punts de la mateixa aquesta banda sobretot en les veus de registre melòdic i experimentacions musicals, també una mica de Asking Alexandria o Miss May.

Doncs Siberia no té res a enviadar de les esmentades bandes i com deia per endavant A War Inside My Head engloba un estil personal, original i de molta qualitat.

"Petrov", "Sheriff Wolf", "Yakuza Smile", "Parasomnia" prossegueixen l'àlbum fins arribar a "The End Of The Murders", una mena de skit instrumental de puntejats de guitarra que dóna pas al gran tema "Low Cost Love Whitechapel".

"Extintion" segueix la mateixa ona energetica i tècnica de l'àlbum. Acabant amb la commovedora "Death Or Glory", el tema més tranquil de l'àlbum, sense bateria i amb una instrumentació molt intensa.

Finalitza el àlbum deixant una sensació de buit, volent repetir novament l'escolta de l'àlbum o bé més material de Siberia. Pel que fa al directe es refereix, s'ha pogut comprovar el potencial d'aquesta banda.

Gran treball aquest A War Inside My Head. S'espera que en un futur el progrés vagi bé agafat de la mà amb Siberia per continuar delectant-nos amb la seva música.

Ahbyss
02/07/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.