SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Silverdollar - Morte (2011)

Silverdollar - Morte
Silverdollar
Silverdollar logo
Suecia

Morte

Power / Heavy Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. CO2 07:30
2. Damage Done 03:50
3. Eternal Glory 03:44
4. Evil Good 03:54
5. Evil Never Sleeps 03:54
6. Hear Me 05:00
7. HF 04:18
8. Morte 04:50
9. Raging Eyes 04:19
10. Rot 04:16
11. (Still A) Rocker 05:26
12. Three Finger Man 03:15

Formació

Veus: Esa Englund
Guitarra: Ola Berg
Baix: Fredrik Hall
Bateria: Mats Hjerp

Crítica

Silverdollar acaben de llançar aquest mes d'agost el seu segon disc tot i tenir una història de més de quinze anys. Això es deu en part al fet que en els seus inicis aquesta formació es dedicava a tocar versions en lloc de compondre els seus propis temes. Després del seu primer treball Evil Never Sleeps han signat amb Massacre Records, la qual cosa els ajudarà a esperem deixar de ser una banda local.

Morte és un disc bastant clàssic, que bé podia haver fet la seva aparició fa uns quants anys i segurament hagués estat més remarcable que si ho fa en aquests moments en què sembla que hi ha una tendència cada vegada major a buscar uns so més extrems. Un so a mig camí entre el heavy més clàssic i el power metal europeu de tota la vida, són suecs i ho han de portar a la sang! Riffs contundents, pesats o ràpids depenent del tema, amb gran ostentació tècnica en ocasions i una veu una mica esquinçada i potent són els dos principals ingredients d'Silverdollar.

La primera escolta pot resultar una mica monòtona, però a mesura que repeteixes les escoltes et va captivant, té melodies enganxoses i repetitives, ingredients d'allò més clàssic però com vaig dir abans, les guitarres fan un gran treball enriquint el disc i fent realment interessant. Morte comença amb una intro que no està separada del primer tema allargant per sobre dels set minuts, un discurs relacionat amb els problemes que actualment tenen aquest món cap per avall es veu avortat per un riff pesat i contundent embolicat amb uns teclats que li aporten certa èpica, una altra de les característiques de Morte. CO2 és un dels temes principals d'aquest treball, més val començar amb magnificència perquè l'escolta sigui intensa des del primer moment. Un bon detall és el fet d'intercalar temes ràpids i lents o pesats per no donar treva ni entrar en etapes més avorrides per usar un adjectiu en concret. Alguns temes remarcables poden ser Morte o Eternal Glory, temes plens de melodia, Damage Done, per la seva rapidesa i intensitat, Riot, amb certs tocs progressius i Raging Eyes ... ¿A qui us recorden??

Aquest any està sent un bon any per als amants dels grups del metall més clàssic i ple de qualitat i Silverdollar són un. Un disc que no defraudarà als metaleros de sempre.

Sergi Arise "Hell"
02/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.