SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Sinner - One Bullet Left (2011)

Sinner - One Bullet Left
Sinner logo
Alemania

One Bullet Left

Heavy / Thrash Metal
AFM Records
2011


Temes

1. The One You Left Behind
2. Back on Trail
3. Give & Take
4. One Bullet Left
5. 10 2 Death
6. Haunted
7. Atomic Playboys
8. Suicide Mission
9. Wake Me When I'm Sober
10. Mind Over Matter
11. Mend to be Broken
12. Rolling Away

Formació

Veus i baix: Mat Sinner
Guitarra: Alex Beyrodt
Guitarra: Christof Leim
Guitarra: Alex Scholpp
Bateria: André Hilgers

Crítica

31 anys han passat ja, des que un joveníssim Mat Sinner decidís muntar la seva pròpia banda anomenada, com no, Sinner. La veritat és que Sinner sempre ha estat una banda bastant underground. Mai han acaparat les portades de revistes ni sortien a la televisió. Es podria dir que eren una banda de culte, seguida per poca gent.

Des de 1982 amb el seu debut discogràfic: Wild n 'Evil, Sinner han anat gravant discos, com dic, amb mes pena que glòria. Sense una línia molt marcada i potser sense proposar una identitat clara, Sinner a picotejat d'aquí i d'allà, gravant discos molt variats i molt diferents entre si.

El 1997, Mat Sinner i l'aleshores ex-Gamma Ray, Ralf Scheepers, donaven vida a una nova banda: Primal Fear. És a partir de llavors quan Mat Sinner comença a ser conegut per la majoria de seguidors del gènere (entre els quals m'incloc). I és clar de retruc, la gran beneficiada va ser la banda paral · lela a Primal Fear, la qual va començar a ser més coneguda. Com deia abans, aquesta falta d'identitat els va portar a gravar àlbums totalment influenciats en Primal Fear, des del seu so, a temes que podrien haver entrat en algun àlbum de Primal Fear i acabar en Sinner. No dic que fossin discos dolents però aquells àlbums estaven a l'altura d'una banda de segona fila, la qual no acabava d'arrencar mai.

Però va arribar 2008 i amb ell; Crash & Burn. Un gran disc amb majúscules. Un compendi de temes fantàstics, fenomenalment interpretats i amb un so clàssic adorable.

I ara el 2011, ens arriba la continuació d'aquell fantàstic disc, sota el nom de One Bullet Left. Tenim al davant un altre magnífic àlbum. Potser no arribi a l'excel · lència de Crash & Burn, però no li queda massa lluny. Continuant el llegat d'aquest, Sinner ens ofereixen un disc artesanal. Amb un aire clàssic que impregna tot el treball. Temes variats que arriben ràpidament. Cançons que barregen el Heavy de tota la vida amb bases de Hard Rock de diferents vessants. Melodies, tant vocals com en les guitarres, treballadíssimes. Magnífics cors, que doten les tornades de màgia.

Cal destacar el magnífic treball de guitarra d'Alex Beyrodt (ex-Primal Fear, Silent Force). Tant els riffs com el seu treball en els solos és molt notable.

També destaca el nou fitxatge després dels bombos; André Hilgers, l'ex-Axxis i actual bateria de Rage, demostra la seva qualitat en tot l'àlbum. A més el treball es corona amb una acurada producció. Una delícia per a les oïdes.

Es poden destacar diversos temes com: Atomic Playboys, que pot recordar a The Cult. La magnifica semi-balada Haunted, Suïcidi Mission, gran tema. Bon tornada a The One You Left Behind, un altre gran tornada a One Bullet Left. En Wake em When i'm Sober i Rolling Away destaquen uns cors al més pur AOR I el gran tema Back on Trail. Aquest tema el signarien Thin Lizzy sense problema. I la interpretació de Mat en la veu, posa els pèls de punta.

Un àlbum molt madur, que com el seu predecessor, ens mostra una major identitat i consolidació musical de la banda alemanya. Allunyant-se de influències ximples de Primal Fear. Gran disc i a seguir per aquesta línia.

Devilsoldier
21/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.