SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Asphyx - Deathhammer (2012)

Asphyx - Deathhammer
Asphyx logo
Holanda

Deathhammer

Death / Doom Metal
Century Media
2012


Temes

1. Into the Timewastes 03:40
2. Deathhammer 02:27
3. Minefield 07:28
4. Of Days When Blades Turned Blunt 03:22
5. Der Landser 06:54
6. Reign of the Brute 02:59
7. The Flood 03:03
8. We Doom You to Death 06:44
9. Vespa Crabro 02:50
10. As the Magma Mammoth Rises 07:51

Formació

Veus: Martin van Drunen
Guitarra: Paul Baayens
Baix: Alwin Zuur
Bateria: Bob Bagchus

Crítica

"... Si la pròpia parca escoltés metall, potser seria Asphyx un dels seus grups favorits ..."

"... Amb Deathhammer sonant, donaria gust morir ..."

Ashpyx és un grup amb una llarga història a la seva esquena i amb molta experiència. Es van formar el 1988, és a dir que són dels "vells". No obstant això aquesta banda ha anat canviant infinitat de vegades de formació i s'han separat i unit diverses vegades, però ara no estem per parlar del passat, sinó del present, Deathhammer, el nou treball d'aquesta banda Holandesa de Doom Metall.

Deathhammer és una mostra més de professionalitat. Tot i que el treball és dur i brutal, han aconseguit un CD de molta qualitat, tant en equalització com en Disseny. En Deathhamer tot està "al dente", en realitat no hi ha res que sobrepassi ni sobre. I quan parlo de que tot està al punt, em refereixo ha equalització però també composició. La primera vegada que escoltes Deathhammer sembla molt lineal, però a mesura que l'escoltes una i altra vegada et descobreix molts canvis dins del que cap en aquest tipus de gèneres de metall més extrem, dels quals sabem que la varietat no és un punt fort.

El millor per a mi els riffs, bastant tètrics i foscos. Aquests són presents en tot l'àlbum i són els que li donen a Deathhammer el dret a aquest nom. En realitat cal assenyalar que els riffs i la veu serien el "Death", i el baix i la bateria el "Hammer", perquè per descomptat lligat tant teu cap que sembla que t'explotin les neurones. A més àdhuc que la veu de Van Drunen al principi em va semblar una mica feble per l'estil, va a pegant més a mesura que avança l'àlbum, i al final et dóna la sensació d'estar fins i tot pensant en gutural dins del teu cap. Perquè és un gutural bastant punyent i agonitzant que no passa desapercebut precisament.

Deathhammer té tant temes lents que jo anomenaria fins i tot de grindcore, i té temes d'allò més lents i pesats que contrasten molt bé, i que sense abandonar la línia del CD, et donen varietat a l'hora d'escoltar el CD sencer, cosa que es agraeix enormement.

És un CD realment enfosquit que per mi, que si la pròpia parca escoltés metall, potser seria Asphyx un dels seus grups favorits. I si la mort se't portés amb Deathhammer sonant, no hi hauria ningú que no volgués anar a l'altre bari ràpidament, perp perquè donaria gust morir així!

La meva nota, i com sempre humil i sincera, un mal que merescut 7'5.

TrollMaister
15/03/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.