SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Steel Horse - In The Storm (2011)

Steel Horse - In The Storm
Steel Horse
Steel Horse logo
España

In The Storm

Heavy Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. The Rebel 04:00
2. In the Storm 05:41
3. Cross the Edge 03:45
4. Thunderdome 04:47
5. Crystal Grave 07:11
6. Land of the Wolves 04:45
7. Live to Rock 04:06
8. Nocturne 06:28
9. The Sacred Runes 03:58

Formació

Veus: Jorge Cortés
Guitarra: Willy Gascón
Baix: Angel Muñoz "Choco"
Bateria: Rubén Salvador

Crítica

Els madrilenys Steel Horse tornen a la càrrega amb el seu segon disc, titulat In The Storm. Amb un primer EP, i un primer àlbum; Wild Power (2009) on es van donar a conèixer, establint les bases de la seva proposta, i encara que deixant un bon sabor general, també deixaven prou marge per a la millora.

Amb una producció millorada, sobretot en el tractament de les veus, i refinant seva fórmula inicial, Steel Horse ens presenten un àlbum molt directe. Un Heavy / Power de reminiscències clàssiques, amb temes bastant canyeros, no exempts de bones melodies. La base de diversos temes recorda als Maiden més clàssics i en altres ens mostren influències mes americanes

El disc no aporta res absolutament nou, simplement és una còpia i enganxa dels clixés del gènere, això sí, amb força encert.

Es nota una millora en la veu de la banda a càrrec de Jorge Cortés i una guitarra solista a càrrec de Willy Gascón força treballada.

9 temes en poc menys de 45 minuts ja donen una idea de per on van els trets. Els dos temes més extensos són els més treballats, en comptar amb diferents canvis de ritme, parts lentes i tenir riffs una mica més treballats. Els temes són Crystal Greu i Nocturne. Nocturne és del millor del disc. Riff pausat i contingut, senzill i bon tornada. La veu de Jorge Cortés mostra diferents registres. I el tema compta amb una guitarra solista molt treballada

La resta de temes, des de la inicial The Rebel, segueixen una línia molt marcada. De Potser són Land of the Wolves, Thunderdome, Live to Rock, el tema d'obertura The Rebel i com dic Nocturne.

Un àlbum que no inventa res, ni tracta de fer-ho. Que millora bastant el seu anterior treball. I que té la seva força, on un disc ha de tenir, en els temes. Temes bastant directes, que a la primera escolta ja et fas amb ells. Ideals per al directe. Fins i tot amb coses a millorar, però que suposa un pas endavant d'aquesta jove banda madrilenya.

Un disc que agradés als més clàssics del lloc.

Live To Rock!

Devilsoldier
10/12/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.