SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Asterium - Marching To Alesia (2011)

Asterium - Marching To Alesia
Asterium logo
España

Marching To Alesia

Melodic Death Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. Marching To Alesia
2. Pompeya
3. Gladiator
4. Legio IX Hispana
5. Clades Variana
6. Battle Of Alesia
7. Asterium

Formació

Veus i guitarra solista: Sebas Silvera
Guitarra rítmica: Luciano Bertuzzi
Baix: Carlos Espinoza
Bateria: Sergio Bernad

Crítica

Asterium és una banda catalana, concretament d'Empuriabrava, Girona, formada per Sebas Silvera, guitarra solista i veus, Luciano Bertuzzi, guitarra rítmica, Carlos Espinoza, baix i Sergio Bernad, bateria. Fa unes setmanes ens van fer arribar la seva maqueta, "Marching To Alesia". Asterium part amb avantatge pel que fa a la temàtica de les seves lletres, inspirades en l'Antiga Roma, èpica, herois, grans guerres i batalles, mítiques legions, mitologia ... El seu avantatge resideix en el seu lloc de procedència, com bé demostra la portada de la maqueta, la zona d'origen de la banda, va ser un dels principals enclavaments romanes de la Península Ibèrica, restes històriques que encara avui dia són presents passats ja més de vint segles.

Centrant-me ja en l'apartat musical, Asterium practica un Death Metall Melòdic en el qual es pot trobar moltes influències Trash, buscades o trobades, però "Marching To Alesia" traspua a Trash metall de fons. La maqueta comença amb una curta introducció que si bé no és ni grandiloqüent ni orquestral com ens tenen acostumats infinitat de bandes de múltiples estils, si és fidel al so d'Asterium, una coherència que sempre és benvinguda. Amb el primer tall ens topem amb una característica que estarà present en tots els temes, una bateria que sembla estar marcant el ritme de marxa d'una legió romana o unitat militar a punt d'entrar en combat, si a mitja cançó haguessin aparegut sons de batalla, haguessin quedat perfectes! Sense llegir els títols ni lletres ja et pots imaginar per on van els ... tir? Els Gladius!

Llàstima que la qualitat de la gravació i mescla impedeixi un millor gaudi "Marching To Alesia", si bé es tracta d'una maqueta i no se li demana una altíssima qualitat, en la barreja no ha aconseguit igualar els nivells i la bateria per moments eclipsa a la resta d'instruments i les veus. Deixant això de banda, estem davant d'un grup jove i ple de possibilitats amb un maqueta d'deixa un molt bon sabor de boca. Tocarà esperar i veure l'evolució de Asterium, que en el propers mesos podrem veure tocant al costat de grups com Karlahan, Ravenblood o Drakum.

Sergi Arise "Hell"
26/07/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.