SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Black Seal + Hyronika Krawill (Iruña)

Ravenblood + Icestorm + Pugna Sinistra Monasterio (Barcelona)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Crisix + Seek'em All + Daeria + Jolly Joker + 11 bis + Scape Land + Worth + Thy Omen Parc de Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Skull Fist Silikona (Madrid)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Orion Child Babel (Alicante)

Iron Savior Bóveda (Barcelona)

Sybreed - God Is An Automaton (2012)

Sybreed - God Is An Automaton
Sybreed logo
Francia

God Is An Automaton

Industrial / Death / Progressive Metal
Listenable Records
2012


Temes

1. Posthuman Manifesto 04:50
2. No Wisdom Brings Solace 04:37
3. The Line of Least Resistance 04:32
4. Red Nova Ignition 05:08
5. God is an Automaton 05:59
6. Hightech Versus Lowlife 05:15
7. Downfall Inc. 05:01
8. Challenger 04:37
9. A Radiant Daybreak 05:30
10. Into the Blackest Light 04:28
11. Destruction and Bliss 09:44

Formació

Veus: Benjamin
Guitarra i electronica: Drop
Baix: Ales
Bateria: Kevin

Crítica

Sóc davant el quart àlbum d'estudi de Sybreed titulat "God is an Automaton". He de reconèixer que desconeixia la banda però l'escolta d'aquest CD m'ha descobert un grup molt interessant dins de l'escena de death melòdic-progressiu.

Tots els temes, tenen guitarres molt tallants, amb ritmes fora de temps, molt progressius i alhora canyers. D'aquests que et fan moure el cap però poques vegades segueixes bé el ritme perquè els canvis constants et sorprenen.

Amb unes quantes vegades més de les 7 o 8 que he arribat a escoltar l'àlbum, crec que es pot arribar a aprendre algun dels canvis, però memoritzar tot l'àlbum és molt més difícil. Jo això ho valoro positivament sobretot si les guitarres van acompanyades de línies melòdiques de veu i tornades enganxoses, com és el cas.

Cal destacar que "The Line of Least Resistance" té una introducció molt de l'estil de Dark Tranquillity i és de les primeres que et se't queden gravades al cervell, potser per la seva comercialitat, però sempre dins del death melòdic-progressiu.

També voldria comentar que han regrabado "Challenger", amb una introducció electrònica molt fosca que sembla treta d'una pel · lícula de terror de les que s'exhibeixen al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. El tema continua veloç però arriba a la tornada per suavitzar amb la intenció que no se't oblidi el tema. En definitiva, bona elecció per ser regrabat.

El tall més Trallero del CD és "Into the Blackest Light" però sempre afluixant en les tornades, fent el tema més melòdic i assimilable dins de tant canvi i riff tallat de guitarra. Per tancar l'àlbum han triat el tema més llarg (9.45) i més progressiu, "Destruction and Bliss" tema del quin podeu trobar el seu vídeo oficial a Youtube.

Resumint és un bon disc de death melòdic-progressiu però bastant sense solos de guitarra a excepció potser de l'últim tema. Això és qüestió de gustos: n'hi ha a favor i n'hi ha en contra dels discs progressius amb sols lucinants. Però jo, com a bon amant de la guitarra trobada que aquest àlbum podria haver millorat molt amb solos, l'estil d'altres grans del death melòdic-progressiu com són Scar Symmetry. Per finalitzar, si t'agrada aquest últim grup, gaudiràs amb Sybreed, però espera menys sols al · lucinants i menys veus guturals.

@vidhar666
07/12/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.