SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Unleash The Archers - Demons of the AstroWaste (2011)

Unleash The Archers - Demons of the AstroWaste
Unleash The Archers logo
Canadà

Demons of the AstroWaste

Power / Melodic Death Metal
Autoproducido
2011


Temes

1. 00:00:01 00:45
2. Dawn of Ages 04:47
3. Realm of Tomorrow 05:15
4. General of the Dark Army 07:39
5. Daughters of Winterstone 05:42
6. Battle in the Shadow (Of the Mountain) 06:12
7. Despair 05:36
8. The Outlander 04:30
9. City of Iron 04:26
10. The Fall of the Galactic Guard 06:51
11. Astral Annihilation 04:23
12. Ripping Through Time 06:18

Formació

Veus: Brittney Slayes
Guitarra i veus: Brady D
Guitarra i veus: Grant Truesdell
Bai: Brad Kennedy
Bateria: Scott Buchanan

Crítica

Canadà s'està convertint en el bressol de moltes bandes amb un enorme potencial, anys enrere Anvil o Annihilator van fer bretxa en el camp del Thrash, una mica més tard Forgotten Tales començaven a introduir el power i ara el death melòdic i folk death ha explotat amb bandes com Vesperia (abans Bolero) o Nordheim. Doncs l'última gran banda que ha arribat a les meves orelles des Canadà són els subjectes d'aquesta crítica, Unleash The Archers.

La banda, original de Vancouver, van editar el 2011 el seu segon disc titulat Demons Of The AstroWaste, un disc que després d'escoltar un dels singles em va cridar molt l'atenció pel so tan particular que han sabut trobar i sense inventar res vanguardístic ni endinsar-se en el metal experimental, el seu estil no va més enllà del power i el death melòdic.

Amb Brittney Slayes a les veus, i qinese veus, el registre i capacitat vocal és sorprenent, capaç de realitzar grans progressions sense aparent dificultat o de mantenir les notes amb una gran potència, és una de les sorpreses que ens ofereixen Unleash The Archers. Les veus s'alternen amb els guturals i rasgats a càrrec dels guitarres, Brady D i Grant Truesdell. La formació la completen Brad Kennedy al baix i Scott Buchanan a la bateria Una alternança que marca el so final de la banda, que juga traient el millor del power èpic, on jo els emmarcaria, i la melòdica força del death melòdic, amb ritmes molt intensos, gravats pels guturals i esquinçats, sobre unes guitarres molt power i una veu de Brittney que es manté en uns tons bastant greus sobretot si els comparem amb les abundants pujades que realitza al llarg del disc.

Donem Of The AstroWaste és un àlbum conceptual que narra una història de ciència ficció basada en l'edat mitjana, els efectes produïts sobre el protagonista de la història al trobar una espasa i com aquesta el converteix en un ésser malvat. Això m'ha semblat entendre. Una volta de rosca més al gènere power, marcat per històries èpiques, espases, cavallers i batalles, donant curs a la nostra imaginació.

Del disc podem destacar temes com "Down Of Ages", tema que obre el disc, pur power metal intens i èpic, amb Brittney deixant la veu des del primer moment. Un tall que tot i tenir únicament veus netes ja ens mostra detalls molt característics de la banda, com les ritmes ràpids i contundents, els riffs i els cors èpics.

En el segon tall, "Realm Of Tomorrow" ja tenim l'element que més m'agrada, sense desmerèixer als altres apectes del seu so, i és la barreja de veus netes, rasgades i guturals en forma de cors o de segona veu, a alhora que comencen les influències death, convertint el so power del primer tema en una barreja de power i death melòdic tan característic de Unleash The Archers. El tercer tall, del qual s'ha gravat un videoclip, és un dels grans temes de l'àlbum, "General Of The Dark Army". Amb gairebé vuit minuts de durada que es queden curts, reuneix gairebé tot el que un tema hagi de tenir, una entrada lenta que genera una expectació l'oient, seguit per una entrada enèrgica amb crits guturals i una bateria imparable que dóna pas a les línies vocals de Brittney, intenses i grandiloqüents, com tot el tema, amb cors esquinçats i guturals per caure en la tornada, enganxós i èpic. Canvis d'intensitat, veus amb pujades puntuals, i uns veus doblades jugant amb els diferents registres, molt encertades. Un tema realment treballat i apassionant.

El nivell del disc a hores d'ara és excel • lent, altres temes remarcables poden ser "Astral Annihilation", "Dauguters Of Winterstone" o "Despair" contrastant les melodies vocals netes amb moments més death, l'èpica i melòdica "Battle in the Shadow" i temes més power com "Ripping Through Time" o "City Of Iron" on Brittney torna a demostrar per enèsima vegada la seva potència vocal, i el mig temps "The Outlander", bon tema que trenca amb la contundent energia del disc.

Demons Of The AstroWaste, un disc imprescindible per als amants del power i el death melòdic, ja no serveix dir, és que no m'agraden els guturals ... obre la teva ment i gaudeix. Els jocs de les veus, guturals i rasgades sobre les impressionants veus netes de Brittney, en moltes ocasions, superposades, juntament amb els ritmes power i death fan d'aquest disc, un treball fresc i amè que es fa curt tot i els seus 12 talls. Llàstima que Canadà és tan lluny i no puguem gaudir en directe de Unleash The Archers i altres bandes d'allà que tan bona feina estan realitzant.

Sergi Arise "Hell"
08/03/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.