SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Unleash The Archers - Defy The Skies (2012)

Unleash The Archers - Defy The Skies
Unleash The Archers
Unleash The Archers logo
Canadà

Defy The Skies (EP)

Power / Melodic Death Metal
STM Records
2012


Temes

1. The Path Unsought 05:00
2. Upon Ashen Wings 05:11
3. Soulstorm 02:51
4. Arise 4:55

Formació

Veus: Brittney Slayes
Guitarra i veus: Brady D
Guitarra i veus: Grant Truesdell
Bai: Brad Kennedy
Bateria: Scott Buchanan

Crítica

Els canadencs Unleashed The Archers han editat el passat 2012 un tercer treball d'estudi en forma d'EP de quatre temes titulat Defy The Skies després de l'LP Demons of the AstroWaste del 2011 que no fa gaire temps vaig revisar i que va suposar col • locar Unleash The Archers com una banda de aquestes que has de seguir a partir del moment que deixen efecte en tu.

El so de Unleash The Archers no ha patit cap tipus de canvi substancial, afortunadament. Segueixen sent una banda power metall amb una injecció intensíssima de death metal melòdic que fa que la banda es fàcilment reconeixible a l'escoltar-la, i més encara quan apareixen els jocs de veus netes i guturals, un altre tret definitiu i definitori d'aquests canadencs que saben com ningú , sonar èpics i potents ficant segones veus i cors guturals a càrrec de les seves guitarres, encara que en aquests quatre temes que tenim en forma d'EP, els guturals no estan tan presents com en el disc.

L'EP comença amb The Path Unsought, 5 minuts de power metal èpic amb tocs death magnífics, el tema comença amb una intro de guitarres netes amb una Brittney molt tranquil • la, tot sembla guiar-nos cap a una balada ... massa estrany per ser cert, lògicament, el tema dona un torno de 180 graus que el carrega d'intensitat i les veus pausades de Brittney ràpidament pugen d'intensitat per deixar clar, que Unleashed The Archers segueixen sent sinònim d'un metall vertiginós i ràpid.

Upon Ashen Wings, és un tema molt power i ràpid amb una tornada més calmat, i moments més pesats, que trenquen amb la dinàmica veloç del tema, en què els cors guturals doblen les veus de Brittney. Un tall de guitarres veloçment addictives ... 100% power.

Soulstorm ens porta record del seu anterior disc Demons of the AstroWaste, bé podria estar inclòs en ell. Un tema de nou plenament power, amb cors guturals de nou. Un tema que canvia de ritme i intensitat al llarg del tall, amb la base més tranquil • la, però uns ponts i tornades, molt treballats amb riffs i puntejos que no es limiten a omplir els tempos, sinó que les guitarres no deixen de dibuixar ràpids puntejos sota les veus.

Arise tanca l'EP amb magnificència, potser el tema més agressiu i addictiu, ja des de l'inici la intensitat està en un punt àlgid, només rebaixada en els ponts que es preparen com la calma que precedeix la tempesta. Línies vocals èpiques que se sobreposen a uns riffs intensos i afilats, per moments ràpids i amb puntejos melòdics o potents ...

Defy The Skies, és curt ... no en va és un EP, però et deixa amb ganes de més, quan t'adones ja s'ha acabat i toca donar-li al play de nou.

Un treball amb molta més presència de power, els quatre temes tenen un sabor eminentment power, bé és cert que hi ha detalls més intensos i crus propis el death melòdic, però aquest treball podria tranquil • lament classificar com power metal ... però que power metall ... Unleash The Archers és sense cap dubte un nou i gran descobriment. A veure quan cau un nou disc ...

Sergi Arise "Hell"
24/04/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.